AW2521HFLA FX RGB problemi

Koust99

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar merhaba. Ben AW2521HFLA modeline sahibim. Bildiğiniz üzere alienware command center adlı uygulamadan cihazların ışığı custom bir şekilde ayarlanabiliyor. Ben display port ve usbleri aktif etmek için kullanılan kabloyu bağladım. Uygulamada monitör gözüküyor ama FX kısmı inaktif tıklanmıyor. Bir şekilde temalara göz attan giriyorum FX bölümüne ama color kısmı ayarlanmıyor orası inaktif. Müşteri hizmetleri sadece alienware kasalardan bu özelliği kullanabileceğimi söyledi ama çok inandırıcı gelmedi bana. Böyle bir şeyle karşılaşan yardımcı olabilecek var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Driverı kurulu

Ekler

• forummonitor.png
    forummonitor.png
    156.3 KB · Hit: 43
Arkadaşlar merhaba. Ben AW2521HFLA modeline sahibim. Bildiğiniz üzere alienware command center adlı uygulamadan cihazların ışığı custom bir şekilde ayarlanabiliyor. Ben display port ve usbleri aktif etmek için kullanılan kabloyu bağladım. Uygulamada monitör gözüküyor ama FX kısmı inaktif tıklanmıyor. Bir şekilde temalara göz attan giriyorum FX bölümüne ama color kısmı ayarlanmıyor orası inaktif. Müşteri hizmetleri sadece alienware kasalardan bu özelliği kullanabileceğimi söyledi ama çok inandırıcı gelmedi bana. Böyle bir şeyle karşılaşan yardımcı olabilecek var mı?

Driverı kurulu
Aynı monitörü kullanıyorum ben uygulamasını kullanmıyorum zaten monitörün menüsünden her şeyi halledebiliyorum. Ek olarak armony center bile asus ekipmanları ayarlıyor temsilcinin dediği doğru.

Işığı beyaz yapmak istemiştim sadece. Kendi sunduğu kısımda beyaz renk yok ondan. Armouryden bahsediyorsan cooler master kasamın ışıklarını değiştiriyor asus anakart :/

Sen de fx kısmı aktif mi bir kontrol edebilir misin command center yüklüyse?

Işığı beyaz yapmak istemiştim sadece. Kendi sunduğu kısımda beyaz renk yok ondan. Armouryden bahsediyorsan cooler master kasamın ışıklarını değiştiriyor asus anakart :/

Sen de fx kısmı aktif mi bir kontrol edebilir misin command center yüklüyse?
Bende aynı monitör ve aynı soruna sahibim. Yeni sistem topladım, ışığı beyaz yapmak istiyorum fakat FX kısmı inaktif. Önceden monitörü laptopla birlikte kullanıyordum o zaman rgb ayarı yapabiliyordum. Alienware uygulamasını dosyalarla birlikte temizleyip yeniden yükledim hala durum aynı. Eğer çözebildiysen haber verirsen sevinirim.

Yok dostum çözülmüyor. En son bana alienware kasa veya laptoba sahip olman lazım denildi. Ben de beyaz yapmak istiyorum yok. Senin laptop hangi markaydı? Alienwareden farklıysa müşteri hizmetleri bie daha aranabilir belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,702
Üyeler
197,533
Son üye
abshdjjnzbs
Geri