Yardım Ryzen 5 5600 Soğutucu Önerisi

memruh

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
171
Son düzenleme:
Hiç birisinin arasında büyük farklar yok. 224xt; esport duo'dan bir kaç derece daha serin ama e sport duo 224xt'ten daha sessiz. 225xt de 224xtnin +1 fanlı hali. Bu +1 fan daha sessiz çalışmasını sağlar ama sıcaklık bakımından pek bir etkisi yoktu izlediğim incelemelerde belki 1-2 derece. Hydragon diğerlerine göre daha sıcak ve daha sesli tek artısı RGB olduğu için güzel görünmesi. Dark soğutucu hakkında yorumum yok bunların dengi olduğunu sanmıyorum. Dark freezer x129 bunların dengidir muhtemelen ama onun da bunlara göre daha sesli olduğunu düşünüyorum.

Agalar yetkiliye benziyorsunuz. Ben de (r5 5600) yeni topladım daha, henüz kullanma fırsatım pek olmadı. Stok soğutucuyu takılı. Oyunlar da fazla ısınma yapar mı. İleri tarihlerde düşüneyim mi bi kule tipi ?

Agalar yetkiliye benziyorsunuz. Ben de (r5 5600) yeni topladım daha, henüz kullanma fırsatım pek olmadı. Stok soğutucuyu takılı. Oyunlar da fazla ısınma yapar mı. İleri tarihlerde düşüneyim mi bi kule tipi ?
Benim ryzen 5600x var ısınma yapıyor kanka stock soğutucuya yakın bir soğutucum var. CBP kapattım mecburen şimdi sıcaklık gayet normal ama ne zaman soğutucu alırsam öyle devam edicem. Elinde güzel bütçen varsa yapıştır geç bence.

X125 alın.

se 224 xt gayet yeterli.

Paran varsa al tabi 900'e gayet iyi. İlerde işlemci yükseltirsen de kullanırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,986
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri