Yardım Ryzen 5 5600 Soğutucu Önerisi

Hiç birisinin arasında büyük farklar yok. 224xt; esport duo'dan bir kaç derece daha serin ama e sport duo 224xt'ten daha sessiz. 225xt de 224xtnin +1 fanlı hali. Bu +1 fan daha sessiz çalışmasını sağlar ama sıcaklık bakımından pek bir etkisi yoktu izlediğim incelemelerde belki 1-2 derece. Hydragon diğerlerine göre daha sıcak ve daha sesli tek artısı RGB olduğu için güzel görünmesi. Dark soğutucu hakkında yorumum yok bunların dengi olduğunu sanmıyorum. Dark freezer x129 bunların dengidir muhtemelen ama onun da bunlara göre daha sesli olduğunu düşünüyorum.
se 224 xt gayet yeterli.
Fiyatı diğer modelllere göre uygun performansı da iyi.
arkadaşlar kasam böyle atx anakart taktığımadan sol üstteki boşluk kapandı bende işlemci güç kablosunu sadece bu şekilde çıkartınca yetişiyor, bu alacağım soğutucular yüksek olacağından kablobu fotodaki gibi böyle üstünde duramaz nasıl yapabiliriz?

Ekler

• IMG_7873.jpg
    IMG_7873.jpg
    78.9 KB · Hit: 58
Üstünden yanından dolandırırsın bir şey olmaz. 154mm en kısa soğutuculardan zaten.

Üstünden yanından dolandırırsın bir şey olmaz. 154mm en kısa soğutuculardan zaten.
umarım öyle olur hocam bu kabloyu yukarıya taşıdığımda, şuaki gözüken soğutucunun yanında duruyor yapışıp kalıyor daha yukarı esnemiyor

O zaman 224xt al paradan kısmak için üstüne geniş bir kasa al.

O zaman 224xt al paradan kısmak için üstüne geniş bir kasa al.
ondan kıssam bile şuan alamıyorum hocam o yüzden ileride alacağım kasayı o yüzden 225xt alayım diyorum

Arctic Freezer 34 eSports DUO biraz büyük kasana sığarsa alabilirsin gayet iyidir
Ben kasama uyduğu için
ID-Cooling SE-225-XT
Almıştım gayet memnunum serin sessiz stock 80lere çıkıyordu bununla en ağır oyunlarda bile 65 civarı görüyorum

Arctic Freezer 34 eSports DUO biraz büyük kasana sığarsa alabilirsin gayet iyidir
Ben kasama uyduğu için
ID-Cooling SE-225-XT
Almıştım gayet memnunum serin sessiz stock 80lere çıkıyordu bununla en ağır oyunlarda bile 65 civarı görüyorum
işlemcin nedir hocam

SE 224XT iyidir.

ondan kıssam bile şuan alamıyorum hocam o yüzden ileride alacağım kasayı o yüzden 225xt alayım diyorum
SE-225 XT yerine 224 XT al fark yok gibi bişey aralarında. Bide fiyat farkına değmez. Artic veya 224 XT al geç ikiside yeterde artar.

Geri