Oynamada zorluk yaşar mıyım?

Tilsch

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
618
Kalitesiz görüntü olur sadece

Sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum 900p'de de rahat kaldırır 12400F işlemci büyük ihtimal.

Tamamdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rekabetçi oyunlarda donma kasma vs yaşamam de mi hocam?
2 tane RAM kullanırsan büyük ihtimal sıkıntı yaşamazsın. Tek 8GB RAM kullanırsan belki sıkıntı olabilir ama 2 tane 8GB ile sorunsuz kullanırsın büyük ihtimal.

Anakartı yazmamışsın ama uyumludur umarım takacağın işlemciye. RAM'leri de yazmamışsın.

2 tane RAM kullanırsan büyük ihtimal sıkıntı yaşamazsın. Tek 8GB RAM kullanırsan belki sıkıntı olabilir ama 2 tane 8GB ile sorunsuz kullanırsın büyük ihtimal.

Bundan 2 tane almayı planlıyorum.Sağlam mıdır bu ram?

Anakartı yazmamışsın ama uyumludur umarım takacağın işlemciye. RAM'leri de yazmamışsın.
Anakart olarak bunu aldım

CRUCIAL hiç kullanmadım bilmiyorum ama sağlamdır muhtemelen. GSkill kullandım ben veya Kingston'da sağlamdır. Corsair'de sağlamdır.

Anakartın da uyumluysa kullanırsın sıkıntısız 900p'de. Sorun çıkaracağını sanmıyorum. Büyük ihtimal takılma yada kasma olmaz ama belki GPU tam performans'tan biraz düşük çalışabilir bazı oyunlarda 900p'de belki.

CRUCIAL hiç kullanmadım bilmiyorum ama sağlamdır muhtemelen. GSkill kullandım ben veya Kingston'da sağlamdır. Corsair'de sağlamdır.

Crucial baya iyi bir marka ramler güzel.

Monitör rekabetçi oyunlarda sıkıntı olabilir 5 ms. Profosyonel oynamıyorsanız sıkıntı olmayacaktır.

Crucial baya iyi bir marka ramler güzel.
Crucial mi corsair mi siz olsanız hangisini alırdınız arada 10tl var

Monitör rekabetçi oyunlarda sıkıntı olabilir 5 ms. Profosyonel oynamıyorsanız sıkıntı olmayacaktır.
Profesyonel oynamıyorum.Kasma donma olmaması yeterli benim için geçici süre kullanacağım

Crucial mi corsair mi siz olsanız hangisini alırdınız arada 10tl var

Profesyonel oynamıyorum.Kasma donma olmaması yeterli benim için geçici süre kullanacağım
Kasma donma olmaz sadece geç tepki verir ama sorun olmaz o kadar, belki hissetmesiniz yani. Crucial Ballistix tercih ederim, fiyat olarak bildiğim en kaliteli ram.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,415
Üyeler
192,712
Son üye
elprimoo
Geri