omerbey0572
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Demek istedigini anlamadım ama, öyle bi site veya marka yok tamamen kendim düşündüm.Hollanda ithalatı mı?
Gelişir.
Şaka la şaka.le bi site veya marka yok tamamen kendim düşündüm.
gerçekten dedigini kafamda canlandırınca daha şık durdu. biliyorsun bu işi <3Gelişir.
Tıklama iconu gereksiz, s çok uzak, s yakın yapılıp, snın altindaki çizgi yazının altından götürülebilirdi. OHO VE X çok sade kalmış. Uyumsuz gibi aslında biraz.
çok mutlu oldum gece gece, teşekkürler, önceki konunda belirttim instagram ve disocrdumu, yardma ihtiyacın olursa 7/24 koşulsuz yardım yapabilirim.gerçekten dedigini kafamda canlandırınca daha şık durdu. biliyorsun bu işi <3
hocam siz kaç yıldır yapıyosunuz bu işiçok mutlu oldum gece gece, teşekkürler, önceki konunda belirttim instagram ve disocrdumu, yardma ihtiyacın olursa 7/24 koşulsuz yardım yapabilirim.
Zaten göz önüne geliyor bende mockupsuz hali.hocam mockup gösteriş içindir sunumda mockup kullanmayın mockupsız hali var mı?
Bu arada eleştiriye açık olman gerçekten çok hoş. Eline sağlık.gerçekten dedigini kafamda canlandırınca daha şık durdu. biliyorsun bu işi <3
yorum için değil zaten sunumda mockup gösteriş içindir diğer türlü logo belli olmuyor hatları vsZaten göz önüne geliyor bende mockupsuz hali.
3-4 civarı. Full 2 yılı adadım, son 2 yıldır yazılımcılıkla karıştı, ikisinede zaman ayırıyorum, 15 saat bilgisayar başındayım ;/hocam mockup gösteriş içindir sunumda mockup kullanmayın mockupsız hali var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam siz kaç yıldır yapıyosunuz bu işi
mockupsuz halinide diğer konularda paylaşmaya özen gösteririm. fakat genelde müşteriye mockuplu sunuyorlar.hocam mockup gösteriş içindir sunumda mockup kullanmayın mockupsız hali var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam siz kaç yıldır yapıyosunuz bu işi