NespaY
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,606
Tabii senin zevkin ama cs de vakit kaybetme source 2 motoru gelince oynarsın cs şuan çok vasat.yani haklısın
Tabii senin zevkin ama cs de vakit kaybetme source 2 motoru gelince oynarsın cs şuan çok vasat.yani haklısın
50 saat oynamışsın hile çıkmamasına pek şaşırmadımhocam cs oynuyorum 50 saatim var hiç hile denk gelmedi
EVET hpcam adam birde dalga gecıyor jett benden daha şey dıyo falan sonra dıyo smurff arkadaşını boostluyo dıyo ama adam aim tutarak cıkıyor bi öncekı macta daha berbattı cıkmadan öluyodukUzun zamandır girmiyorum hackler çoğaldı mı?![]()
hocam o zaman önerebileceğin rekabetçi oyun var mıTabii senin zevkin ama cs de vakit kaybetme source 2 motoru gelince oynarsın cs şuan çok vasat.
valoyu başından beri hiç sevmemiştim zatenabi 3 el attım iki maçta hile geldı şuanda mactaydım alt f4 ccaktım hiç uğraşamam adam 20 e 1 gidiyor izleyerek cckıyor bıktım ben işten ya valorantında hileleri silene kadar bırakma vaktı gelmış demekki
Rainbow six siege olabilir, Valoranta karşı bir önyargın yoksa valo başlayabilirsin.hocam o zaman önerebileceğin rekabetçi oyun var mı
valo oynuyordum baydı mekanikleri kötü bir cs olamıyor benim için şu an ve o kafadan vurduğundaki o his anlatılamayacak bir zevkRainbow six siege olabilir, Valoranta karşı bir önyargın yoksa valo başlayabilirsin.
Hileler yeni başlayan birinin elosuna inmez bence.50 saat oynamışsın hile çıkmamasına pek şaşırmadım
abi kafayı yersin ya bende cs go geri döncem şuan hileler ne durumdavaloyu başından beri hiç sevmemiştim zaten
ben csciyim arkadaş
knk çok onceden de geldı tek ban gelmedı yanı youtube da videoalrı var bır ara yıne gece gırdık hıle 13 e 1 kaybettık ve birdaha onlar geldı direkt ff verdık o ara ban yemışlerdı şimdi başkaları turediHocam size hile gelmiş valo dünyanın en kötü oyunu hemen oyunu kapatalım. Ek olarak oyunda minimum 300-400 saatim vardır toplam 4-5 kere hileye ancak denk gelmişimdir, 4 faklı hesaptan silver-dia arası her eloda oynuyorum. Size üst üste gelmesi çok büyük şanssızlık sadece 1 kişi üzerinden oyunu yargılamak çok yanlış bence. Ek olarak isteyen istediğini oynasın neden sadece kendi oynadığınız dünyanın en iyisiymiş gibi davranıyorsunuz?
Hileler yeni başlayan birinin elosuna inmez bence.