Çözüldü✓ HANGİ KASA ? // H500 - V20 - DLS480

owel

80+
Reaksiyon skoru
49
Selam arkadaşlar, beni ileriye dönük üzmeyecek ve kablo bağlantıları olsun fan bağlantıları vs. extra parça alma masrafa sokmayacak kasa öneriniz nedir ? (240 veya 280 sıvı soğutma kullanacağım)

Benim düşündüklerim ;

Dark Maxima V20 // 1.233₺

COOLER MASTER MASTERCASE H500 // 1929₺

DarkFlash DLS480 // 1.675₺

Bütçe max 2000₺

Önerilerinizi sebebi ile açıklarsanız çok sevinirim..

DLS480 kasa yapısı daha güzel gibi. 4 adet rgb fan ile geliyor, diğerlerinden daha büyük hada geniş galiba.

DLS480 kasa yapısı daha güzel gibi. 4 adet rgb fan ile geliyor, diğerlerinden daha büyük hada geniş galiba.
Yorumlarda fan kontrolcü çıkmıyor demişler kararsızım doğrusu

DLS480 tercih ederdim. Kontrolcü fiyatları öyle pahalı değil güzel rgb aydınlatması olan bir kontrolcü alıp extra fanlar ile kasa içi güzel bir görüntü de elde edebilirsiniz.

DLS480'i tercih ederdim.

Bal gibide çıkıyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fanların rengini anakartımdan ayarlayabiliyor muyum rgb yazıyor çünkü içindeki fanlara? (Tuf b550M)
Aura sync uyumluysa ayarlarsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekler

• Screenshot_20220903-021223_YouTube.png
    Screenshot_20220903-021223_YouTube.png
    1.1 MB · Hit: 49
Maxima v12 kullaniyorum saniyorum v20 ile arasinda pek fark yok. malzeme kalitesi olarak cok memnunum, boyle birsey beklemiyordum acikcasi, 4 adet 2.5" hdd/ssd takilabiliyor. Saniyorum bir tane de 3.5" hdd takilabiliyor. Led ve fan kontrolcusu cok kullanisli, uzaktan kumanda ile sikintisiz kontrol edilebiliyor, anakartta baglanti varsa oraya da baglanabiliyor. ekran karti dik takma aparti ayrica takiliyor. arka egzoz haric tum acikliklarda tozluk var. tasarimi fotograflarda nedense cirkin gorunuyordu ama gercek goruntusu cok guzel. tek begenmedigim yani krom rengi ayaklar.

fanların rengini anakartımdan ayarlayabiliyor muyum rgb yazıyor çünkü içindeki fanlara? (Tuf b550M)
içinden kontrolcü çıkmıyor, anakarta bağlayamazsınız, sadece tuş ile kontrol ediliyor molex ile bağlanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,196,616
Üyeler
190,067
Son üye
mustafacan_io
Geri