Araba değiştireceğim

Seat ateca 1.5 eco tsi FR var bizde gayet güzel araba bakabilirsiniz

Seat Taracco bakabilirsiniz
bende bitane var FR full + full paket, maalesef Türkiye'ye 2.0'ları gelmiyor sadece 1.5 var... kesinlikle öneririm ben baya beğeniyorum Tarraco'yu. Donanım olarak hiçbir eksiği yok aracın. FR paket de ekstra güzel, spor koltuklar ve direksiyonu baya beğeniyorum özellikle koltukları.

2016 model ford ranger var şuanda araba değiştireceğim suv alacağım ne önerirsiniz kafam’da qashqai ve peugeot 5008 var bu hafta için’de alacağım

2016 model ford ranger var şuanda araba değiştireceğim suv alacağım ne önerirsiniz kafam’da qashqai ve peugeot 5008 var bu hafta için’de alacağım
Yakıt fiyatları senin için önemliyse Hyunda Kona Elektrik modeli 0 olarak alabilirsin eğer değilse Hyundai Tucson 0 olarak en boş paketini alabilirsin.

Yeni hrv olabilir bütçe varsa.
Aslında ranger bırakmak istemiyorum ama biraz değişiklik iyi gelir sonra 2020 modelini alacağım güzelmiş yeni HR-V
Dayım’da 3008 var zaten aklım’da vardı peugeot bakalım 1-2 gün için’de karar verip almış olurum

Aslında ranger bırakmak istemiyorum ama biraz değişiklik iyi gelir sonra 2020 modelini alacağım güzelmiş yeni HR-V
Dayım’da 3008 var zaten aklım’da vardı peugeot bakalım 1-2 gün için’de karar verip almış olurum
Bahsettiğim araba daha satışa çıkmadı. En son kasası.

Yakıt fiyatları senin için önemliyse Hyunda Kona Elektrik modeli 0 olarak alabilirsin eğer değilse Hyundai Tucson 0 olarak en boş paketini alabilirsin.
Bakıyorum boş paket pek tercih etmiyorum ama bakıyım bir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bahsettiğim araba daha satışa çıkmadı. En son kasası.
Kırmızı renk güzelmiş yakın Zaman’da gelirse olabilir

Teşekkürler inceliyorum hepsini

Bütçen yeterliyse daha üst paketinide alabiilirsin hyundai tucson en boş paketi dahi yeterli tek cam tavanı eksik

Fiyat? Kaç kişisiniz tek mi yoksa aile mi?

Qasqai ile 5008 arasında seçim 5008'den olurdu ama geniş aileye gider bence. Bana kalsa Seat Ateca, Kia Sportage, Tucson da bakılabilir.

Lansmana özel fiyatı uygun olur. Bence beklemeye değer. Civic kullanıcısıyım sorunsuz araçları var. 6 yıl garantiden cabasi.

Fiyat? Kaç kişisiniz tek mi yoksa aile mi?

Qasqai ile 5008 arasında seçim 5008'den olurdu ama geniş aileye gider bence. Bana kalsa Seat Ateca, Kia Sportage, Tucson da bakılabilir.
5008 aldık geniş aile değiliz ama akraba çok

Geri