TÜRK YILDIZLARI
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 446
Logitech G G102 LIGHTSYNC RGB Aydınlatmalı 8.000 DPI Kablolu Oyuncu Mouse - Mavi
neyi bedava anlatsana? mesaj kasmaktan başka amacınız yok :dBedava
Sizin sayenizde alınıp alınmayacağını forum arkadaşları öğreniyor fakat neden alınmaz sorun ne onuda eklerseniz çok mutlu olurum bu konuda birbirimize destek olalım.alınmaz almayın bedava verseler almam
Normaline göre eksileri neler kardeşimLightsync versiyonun sensörü farklı alınmaz
kullananlara bak hiçbiri hiçbir sıkıntısı olmadığını söyler almanı önerir ama sor öyle diyenlere hepsi 2 yıldan az kullanmıştırSizin sayenizde alınıp alınmayacağını forum arkadaşları öğreniyor fakat neden alınmaz sorun ne onuda eklerseniz çok mutlu olurum bu konuda birbirimize destek olalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Normaline göre eksileri neler kardeşim
güzel bilgilendirmen için teşekkür ederim kardeşimkullananlara bak hiçbiri hiçbir sıkıntısı olmadığını söyler almanı önerir ama sor öyle diyenlere hepsi 2 yıldan az kullanmıştır
logitech farelerinin eski modelleri ve bu modelde (yenileri bilmiyorum) sağ sol click çift basıyor ben de kullandım bende de oldu
bu farede de 2 yıldan sonra bak önemli detay 2 yıl gayet süper sorunsuz mükemmel bir fare 2 yıl kullanıp atacaksan almalısın ama 2 yıldan fazla kullanacaksan alınmaz asla ve kesinlikle kronik sorunları var çok büyük ihtimal alırsanız sizde de olacak resmen garantisi bitince bozulmaya planlanmış bir fare
her kullananda olacak diye bir şey yok ama olmayan da görmedim şimdiye kadar
çok araştırmıştım bunu alacaktım bu bikgileri öğrendim Corsair katar pro aldım şuan bir sıkıntı yok memnunum öneririm
2. yılda değil 2 yıldan sonra yapıyor ama değiştirdiyseniz çok güzel iyi kaliteli bir fare ama kısa süre için2 yıldan fazladır kullandım pek bi sıkıntı oluşmadı yine de değişime gittim. Alınabilir 2 yıl önce aldığımda da aynı fiyat bandındaydı şu an uygun.