ahmetwilliam
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 156
Burun estetigi olan varmi yeni olarak.
Nasl bi evresi var oncesi sonrasi.
Aci vesaire
Aci vesaire
Açıkçası kendim ameliyat olmadım fakat deneyimli birisini tanıyorum,ameliyat sonrası yaklaşık bir ay morarma söz konusu. Gözlerin baya şişiyor,yorgun hissediyorsun vesaire hasta gibisin. 1 ay dolduğunda daha rahat olursun. Morarmalar geçer ve gündelik hayatına devam edersin.Burun estetigi olan varmi yeni olarak.
Aci vesaire
Böyle bir soru?Burnunu sevmiyor musun:/
Delik genel buyukluk sekil bozuklugu.Burnunu sevmiyor musun:/
Doktorun yöntemine göre değişir iyileşme süreci.Tamamen açık olanda daha da uzar. Yarı açık ameliyatta daha kısa sürede toparlıyor.Morarma,şişlik vs. kişiden kişiye göre değişir. Ameliyattan 15 gün sonra genelde tamponlar çıkar ( artık tamamen silikon olması lazım ) 15 gün kapalı kaldığı için o aldığın ilk nefeste dünyaya yeniden geldim dersin. Ameliyat sonrası buz koyman gerekiyor belirli aralıklarla eğer ağlayan bir tip değilsen düzenli olarak yaparsan şişliği önlersin baya. Morarma vs için krem veriliyor onlarıda kullanınca tampon sökülene kadar morluk geçmiş şişlik ise yok denecek kadar azalıyor. 1 ayın sonunda tamamen eski haline geliyor yüzün. Bu 1 aylık süreçte düzenli deniz suyu spreyi ile temizlik yapman lazım. Sümkürme diye tabir edilen olaydan olabildiğince uzak dur. Tüm ödem vs geçmesi burnunu kalıcı şeklini alması 1 seneyi buluyor.Burun estetigi olan varmi yeni olarak.
Aci vesaire
Doktor iyiyse photoshop kullanıyor. Gittiğin çok pahalı bir hastaneyse yoksa telefondan dandik uygulamadan gösterecek olabilecek şeklini. Bunlardan daha önemlisi doktorun referanslarına bakman. En baştan günümüze dek yaptığı operasyonları incele. İlk hali ve son hali olarak. Tamponlar çıkarken burnunla çok oynandığı ve canın yandığı için gözlerin bile kararabilir ama korkmanı gerektirecek bir şey yok acısı falan yok öyle artık silikon tampon kullanılıyor.Delik genel buyukluk sekil bozuklugu.
Bunlar onemli degilmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim sorum oncesi sekil belirleme ve sonrasi tampon vs burun icindekilerin cikarilirken acicakmi
Bu acik kapali ameliyat anlamlari ne.Doktorun yöntemine göre değişir iyileşme süreci.Tamamen açık olanda daha da uzar. Yarı açık ameliyatta daha kısa sürede toparlıyor.Morarma,şişlik vs. kişiden kişiye göre değişir. Ameliyattan 15 gün sonra genelde tamponlar çıkar ( artık tamamen silikon olması lazım ) 15 gün kapalı kaldığı için o aldığın ilk nefeste dünyaya yeniden geldim dersin. Ameliyat sonrası buz koyman gerekiyor belirli aralıklarla eğer ağlayan bir tip değilsen düzenli olarak yaparsan şişliği önlersin baya. Morarma vs için krem veriliyor onlarıda kullanınca tampon sökülene kadar morluk geçmiş şişlik ise yok denecek kadar azalıyor. 1 ayın sonunda tamamen eski haline geliyor yüzün. Bu 1 aylık süreçte düzenli deniz suyu spreyi ile temizlik yapman lazım. Sümkürme diye tabir edilen olaydan olabildiğince uzak dur. Tüm ödem vs geçmesi burnunu kalıcı şeklini alması 1 seneyi buluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Doktor iyiyse photoshop kullanıyor. Gittiğin çok pahalı bir hastaneyse yoksa telefondan dandik uygulamadan gösterecek olabilecek şeklini. Bunlardan daha önemlisi doktorun referanslarına bakman. En baştan günümüze dek yaptığı operasyonları incele. İlk hali ve son hali olarak. Tamponlar çıkarken burnunla çok oynandığı ve canın yandığı için gözlerin bile kararabilir ama korkmanı gerektirecek bir şey yok acısı falan yok öyle artık silikon tampon kullanılıyor.
Açık burunu ameliyatında,burun delikleri arasında ki kısım kesilir.Kapalı da burun delikleri içerisinden ameliyat gerçekleşir.Bu acik kapali ameliyat anlamlari ne.
Neye gore olunuyo peki. Sekil icin yani estetikse egerAçık burunu ameliyatında,burun delikleri arasında ki kısım kesilir.Kapalı da burun delikleri içerisinden ameliyat gerçekleşir.
Her iki yöntem de estetik için yapılıyor. Yarı açık da çok az ameliyat izi kalır belli belirsiz (burun delikleri arasında ki kısımda), kapalıda hiç olmaz. Yarı açık,kapalıya göre düşük fiyatlı olur veya ağır düzeltilmesi gereken operasyonlar için tercih edilir. Burun delikleri küçültülecekse yarı açık ameliyat olur.Neye gore olunuyo peki. Sekil icin yani estetikse eger
Ben genel olucam delik şekil vs. Kapali en iyisi galiba genel anlamda?Her iki yöntem de estetik için yapılıyor. Yarı açık da çok az ameliyat izi kalır belli belirsiz (burun delikleri arasında ki kısımda), kapalıda hiç olmaz. Yarı açık,kapalıya göre düşük fiyatlı olur veya ağır düzeltilmesi gereken operasyonlar için tercih edilir. Burun delikleri küçültülecekse yarı açık ameliyat olur.
Öyle ama siz kapalı olamazsınız işte delikler genişse vs.Ben genel olucam delik şekil vs. Kapali en iyisi galiba genel anlamda?
Delikler genisse ne olunuyoÖyle ama siz kapalı olamazsınız işte delikler genişse vs.