Yardım Valorant Sürekli Oyundan Atıyor

Can...

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,678
Valorant olur olmadık yerde oyundan atıyor zaten iki oyun keyfimiz var onun da içine ediyor

Sisteminde sıkıntı vardır

adam oyuna atar yapıyo
knk artık deli eder sevıyede tam elodayım adamla 1v1 atıyom vurdum canı az tak dıye attı oyundan 3 4 kez oldu heps ıd tam macın ortasında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sisteminde sıkıntı vardır
neresinde olabilir bi bitmedı sıkıntısı zaten ekraan kartı çöküp duruoyrdu şimdilik iyi gibi forza horızonda hıc bişey olmayıpta valorantta olması garip

Peki senin adına üzgünüm ama ne yapabiliriz bunun için?
daha fazla konuşmaya bilirsin teşekkürler

knk artık deli eder sevıyede tam elodayım adamla 1v1 atıyom vurdum canı az tak dıye attı oyundan 3 4 kez oldu heps ıd tam macın ortasında

neresinde olabilir bi bitmedı sıkıntısı zaten ekraan kartı çöküp duruoyrdu şimdilik iyi gibi forza horızonda hıc bişey olmayıpta valorantta olması garip
Bende yok yani onar oyunu falan

sıfırdan kurcamda oyle bir şansım yok ben bi şu ssd ye sağlık testı yapayım en ıyısı 3 yıl oldu james donk geçende 750ye 500 gb m2 ssd aldım 850 ye sattım keşke satmasaydım ssd yavaşaldı epey

daha fazla konuşmaya bilirsin teşekkürler
Aga niye herkes gergin bir şey demedimki? Nasıl bir hata,ne yapınca oyundan atıyor bunları bilmeden ne diyebiliriz yani? Farkındaysan napalım felanda demedim nazik bir dil kullandım. Bir yandan kızgın atmışlar bir yandan sen sert çıkışıyosun. Senin düşündüğün amaçla yazmadım emin olabilirsin.

bu crysta disk inbfo 5 para etmez 2.5 3 yıllık ssd nasıl 100 sağlıkta olur çok kullanmadım okuldan vs de bu kadar da sağlıklı olamaz heralde

yardımcı olabilirsin bu konuyu neden açmış olabilir sence aga keyıften heralde
Tamamda nasıl olucam işte gelip direk valo oyundan atıyor diyorsun. Bunun sebebini bilme ihtimalimiz ne ki? Ortada herhangi kodlu hata yok,uygulamalardan gelen hata-yanıtsızlık yok veya belirtilmemiş.

Tamamda nasıl olucam işte gelip direk valo oyundan atıyor diyorsun. Bunun sebebini bilme ihtimalimiz ne ki? Ortada herhangi kodlu hata yok,uygulamalardan gelen hata-yanıtsızlık yok veya belirtilmemiş.
val 19 du galıba bişey 19 yazıyordu

evet tekrar atı şuan girdim konuyu yükselttim ekran birden donuyor oyun kapanıyor sanyıelık

BAK YINER ATTI BAK hata kodu bişeyde yok elonun ortasında

ekrana vurucam bır tane ıcım el vermıyor

AGA EKRAN KARTIM BOZUK OLABİLİR Mİ SENCE grafiklerı en düşük yaptım vsync açtım fps 144 e sabitledi ve 5 6 el atmadı oyundan

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,125
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri