Peki senin adına üzgünüm ama ne yapabiliriz bunun için?Valorant olur olmadık yerde oyundan atıyor zaten iki oyun keyfimiz var onun da içine ediyor
knk artık deli eder sevıyede tam elodayım adamla 1v1 atıyom vurdum canı az tak dıye attı oyundan 3 4 kez oldu heps ıd tam macın ortasındaadam oyuna atar yapıyo
neresinde olabilir bi bitmedı sıkıntısı zaten ekraan kartı çöküp duruoyrdu şimdilik iyi gibi forza horızonda hıc bişey olmayıpta valorantta olması garipSisteminde sıkıntı vardır
daha fazla konuşmaya bilirsin teşekkürlerPeki senin adına üzgünüm ama ne yapabiliriz bunun için?
Bende yok yani onar oyunu falanknk artık deli eder sevıyede tam elodayım adamla 1v1 atıyom vurdum canı az tak dıye attı oyundan 3 4 kez oldu heps ıd tam macın ortasında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neresinde olabilir bi bitmedı sıkıntısı zaten ekraan kartı çöküp duruoyrdu şimdilik iyi gibi forza horızonda hıc bişey olmayıpta valorantta olması garip
sıfırdan kurcamda oyle bir şansım yok ben bi şu ssd ye sağlık testı yapayım en ıyısı 3 yıl oldu james donk geçende 750ye 500 gb m2 ssd aldım 850 ye sattım keşke satmasaydım ssd yavaşaldı epeyBende yok yani onar oyunu falan
Aga niye herkes gergin bir şey demedimki? Nasıl bir hata,ne yapınca oyundan atıyor bunları bilmeden ne diyebiliriz yani? Farkındaysan napalım felanda demedim nazik bir dil kullandım. Bir yandan kızgın atmışlar bir yandan sen sert çıkışıyosun. Senin düşündüğün amaçla yazmadım emin olabilirsin.knk artık deli eder sevıyede tam elodayım adamla 1v1 atıyom vurdum canı az tak dıye attı oyundan 3 4 kez oldu heps ıd tam macın ortasında
neresinde olabilir bi bitmedı sıkıntısı zaten ekraan kartı çöküp duruoyrdu şimdilik iyi gibi forza horızonda hıc bişey olmayıpta valorantta olması garip
daha fazla konuşmaya bilirsin teşekkürler
bu crysta disk inbfo 5 para etmez 2.5 3 yıllık ssd nasıl 100 sağlıkta olur çok kullanmadım okuldan vs de bu kadar da sağlıklı olamaz heraldeBende yok yani onar oyunu falan
Adam onu sormaya çalışmış ne yapabiliriz bunun için diye ...Peki senin adına üzgünüm ama ne yapabiliriz bunun için?
yardımcı olabilirsin bu konuyu neden açmış olabilir sence aga keyıften heraldePeki senin adına üzgünüm ama ne yapabiliriz bunun için?
Tamamda nasıl olucam işte gelip direk valo oyundan atıyor diyorsun. Bunun sebebini bilme ihtimalimiz ne ki? Ortada herhangi kodlu hata yok,uygulamalardan gelen hata-yanıtsızlık yok veya belirtilmemiş.yardımcı olabilirsin bu konuyu neden açmış olabilir sence aga keyıften heralde
val 19 du galıba bişey 19 yazıyorduTamamda nasıl olucam işte gelip direk valo oyundan atıyor diyorsun. Bunun sebebini bilme ihtimalimiz ne ki? Ortada herhangi kodlu hata yok,uygulamalardan gelen hata-yanıtsızlık yok veya belirtilmemiş.
AGA EKRAN KARTIM BOZUK OLABİLİR Mİ SENCE grafiklerı en düşük yaptım vsync açtım fps 144 e sabitledi ve 5 6 el atmadı oyundanBende yok yani onar oyunu falan