İlahiyat Okunur Mu Sizce?

Revntron

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
663
Arkadaşlar merhaba konuyu hortlattım ama tercihlerde son saatler benimde kafam karıştı sizce ilahiyat mı okumalıyım yoksa maliye gibi iibf bölümlerinden birine mi gitmeliyim? E kpss ye girme durumum var o yüzden memurluk için acaba o daha mı iyi olur? @Harley Quinn❖

Arkadaşlar merhaba konuyu hortlattım ama tercihlerde son saatler benimde kafam karıştı sizce ilahiyat mı okumalıyım yoksa maliye gibi iibf bölümlerinden birine mi gitmeliyim? E kpss ye girme durumum var o yüzden memurluk için acaba o daha mı iyi olur? @Harley Quinn❖
Din kültürü öğretmeni veya diğer dinle ilgili öğretmenlik ler yapabilirsin .

İlahiyat geç sonra akp gençlik kollarına kayıt ol bir de seçimi kazanırsa hayatın kurtulur :D

İlahiyat önü açık bir bölüm. Sözelde en popüler olan bölümlerden biri. Din kültürü öğretmenliğinin ataması da fena değil, onun dışında Diyanette de çalışabilirsin, müftü makamlarında da çalışabilirsin ondan sonra yüksek lisans yaparsan öğretim görevlisi olarak da kalabilirsin çünkü Türkiye'de çok fazla ilahiyat bölümü var ve akademisyen açığı da oluşuyor zaman zaman. Dersleri zordur, Arapça görmen gerekiyor.

Onun dışında Marmara ve İstanbul Üniversitesi ilahiyat bölümünde iyidir.

Bölüm güzel de günümüz şartlarında yanlış yerlere götürüyorlar bölümü. Ben olsam şu zamanda okumam.

Bence ilahiyat bi kere kendini kurtarırsın. Gerisi boş.

siyasi saçma sapan şeyler yazanları dinleme. Eğer sen istiyorsan önceden de okumak vardıysa aklında git tabikide

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Geri