Quepardo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 310
XPG Gammix D30 AX4U32008G16A-SR30 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming (Oyuncu) Ram - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Konu aç dostum. Bu ram varken attığın iyi değil.ucuz gördüm isteyen baksın diye bırakıyorum![]()
XPG Gammix D30 AX4U32008G16A-SR30 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming (Oyuncu) Ram - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
ekstra bir indirim olmadığı için konu açmaya gerek yok ilgisini çeken bakabilir diye bu konuya attımKonu aç dostum. Bu ram varken attığın iyi değil.
Bu konuyla alakası yok o ramin.ekstra bir indirim olmadığı için konu açmaya gerek yok ilgisini çeken bakabilir diye bu konuya attım
Bu konuya gelenlerin amacı ucuza düzgün ram almak yani alakası var gibiBu konuyla alakası yok o ramin.
Xpg bundan düzgün değil dostum. Crucial bu fiyatta alınabilecek en iyi ram. Konuyu okumadın galiba çıkabileceği değerleri falan yazdık. Senin attığın ram ile bu değerler hayal.Bu konuya gelenlerin amacı ucuza düzgün ram almak yani alakası var gibi
Rame bir şey olmaz ömürlük ürünlerevet ama dedigim gibi 2 ay garantisi kalmış 1100 e satıyordu pazarlık yapa yapa 800e düşürdüm
Crucial daha elitXpg'nin de var 530 TL'ye o da alınabilir
Bildiğiniz alt değerler var mı? Konu açmıştım kimse yazmadı.Hayır bu ram 3600 cl 14 stabil sorunsuz çalışıyor