Steam Cüzdan kodu nereden alınır ?

ozan41

80+
Reaksiyon skoru
104
Arkadaşlar normalden daha ucuza steam cüzdan kodu satan bildiğiniz ve kullandığınız bir site var mı ? BF2042 809 TL' ye alacağım olabildiğince ucuza getirmeye çalışıyorum.

Arkadaşlar normalden daha ucuza steam cüzdan kodu satan bildiğiniz ve kullandığınız bir site var mı ? BF2042 809 TL' ye alacağım olabildiğince ucuza getirmeye çalışıyorum.
İkinci bölümünde %20 indirimle steam oyunu atanlar var. İkinci elde güven biraz sorun oluyor. Referanslı ve eski kullanıcıları seçmen yararına olur.

İkinci bölümünde %20 indirimle steam oyunu atanlar var. İkinci elde güven biraz sorun oluyor. Referanslı ve eski kullanıcıları seçmen yararına olur.
ikinci bölümünde derken ? forumun ikinci el kısmından mı bahsediyorsun hocam ? Hesap olarak almayacağım. Kendi steam hesabıma alacağım oyunu .

ikinci bölümünde derken ? forumun ikinci el kısmından mı bahsediyorsun hocam ? Hesap olarak almayacağım. Kendi steam hesabıma alacağım oyunu .
Hesap olarak satmıyorlar ellerindeki bakiyeyi nakite çevirmek için istediğin oyunu %20 zararla satıyorlar.

Orasını ben bilmem :D ufak tefek oyunlarda alımı öyle yapıyorum. Memnunum

Hocam git CSGO itemi al bynogameden falan.
%30 indirimli şeyler var onlara bak.
Topluluk pazarında ne kadara satılıyormuş diye.
Kendin satarken %15 komisyon verip %15 daha ucuza getirebilirsin.

Alacağın oyunlar hangileri kardeşim
battle field 2042
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam git CSGO itemi al bynogameden falan.
%30 indirimli şeyler var onlara bak.
Topluluk pazarında ne kadara satılıyormuş diye.
Kendin satarken %15 komisyon verip %15 daha ucuza getirebilirsin.
çok mantıklı bir yol gibi gelmedi :)

Paparadan alırsan %10u iade ediyordu
şuana kadar gelmiş en iyi fikir :)

Paparadaki steam iadesi 20 TL'ye kadar.

battle field 2042

çok mantıklı bir yol gibi gelmedi :)

şuana kadar gelmiş en iyi fikir :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR