anonim0101
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
arkadaşlarla nostalji olsun diye zula girecektik yeni bir pc deyim ve yüklemek için setup ı açtığımda bu hatayı alıyorum çözümünü bilen var mı hiç bir yerde bulamadım.
nasıl yapılıyo hocamGiriş yaparken dosyaları doğrulamayı denediniz mi?
yapmıştım onu olmadı hocamLauncher'e sağ tıklayın ordan uyumluluk kısmından windows 7 seçin tekrar deneyin.
Resimi internetten buldum bu menü biraz değişmiş olabilir. Böyle onar gibi bir buton olması lazım ona tıklayın.nasıl yapılıyo hocam
setup hiç açılmıyor menü falan yok yani kuramıyorum oyunuResimi internetten buldum bu menü biraz değişmiş olabilir. Böyle onar gibi bir buton olması lazım ona tıklayın
C diskine girip kullanıcılar ekranını resim atınsetup hiç açılmıyor menü falan yok yani kuramıyorum oyunu
hemen hocamC diskine girip kullanıcılar ekranını resim atın
C diskine girip kullanıcılar ekranını resim atın
En alttaki okuyamadığım yazı var ya
Windows 10u kurarken yunanca kuruldu saçma bir şekilde ve Talha yazmaya çalışırken öyle olduEn alttaki okuyamadığım yazı var ya
O yazıyı silin normal bişey yazın ama türkçe karakter kullanmadan.
En alttaki okuyamadığım yazı var ya
O yazıyı silin normal bişey yazın ama türkçe karakter kullanmadan.
Büyük ihtimal o yazı yüzünden oyun hara veriyor. O yazıyı bi şekilde düzeltmeniz lazım.Windows 10u kurarken yunanca kuruldu saçma bir şekilde ve Talha yazmaya çalışırken öyle oldu
O değilmiş hocam değiştirdim bir şekilde ve açabildim çok sağolun gece gece rahatsız ettiysem kusura bakmayın tekrar teşekkürler iyi gecelerBüyük ihtimal o yazı yüzünden oyun hara veriyor. O yazıyı bi şekilde düzeltmeniz lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Değiştirmeyi bende bilmiyorum
O yazıyı değiştirmek için konu açın en iyisi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@Chiara