❌İndirim Bitti! PlayStation 5 9.000₺💥💥💥💥💥

Satıcı yeni, hiç yorumu yok ve ilk ilanı çok ucuza ps5 tercih sizin...

Amazonun işleyişini bilmeyenler konuşuyor amazon 14 gün içinde parayı satıcıya aktarıyor ayrıca kargoya çıkmamış ürünün ödemesi yapılmıyor
İyi de ben satan adamlar cepleyecek mi demişim? Amazon aile şirketiniz mi bu kadar emin konuşabiliyorsunuz? Amazon bir güzel kullanacak zaten. 1 2 liralık geri ödeme değil bu hatırlatayım. 100'den fazla kez amazon kullandım. Amazon ilk girdiği günler gibi memnun edici değil maalesef. Agt kurye deneyimi rezaletlerimi anlatmama gerek bile yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Para direkt satıcıya ulaşmıyor ki.
Amazon'da zaten hayır kurumuydu haberim yok :D

Yurtdışından gelen gönderiler için, gümrük ve ithalat masrafları sizin adınıza ödenir. Ek bir ödeme yapmanıza gerek yoktur. o zaman bu ibare boş yere yazılmış oluyor.
DEVLET koymuş bu kuralı . 150euro üzeri alınan ürünler gümrükten geçerken extra vergi isteniyor. amazon bunu kabul etmeyip iade alıyor. ancak o yazdığınız yazı . 150euro aşağısı gümrük bedellerini amazon karşılıyor.

Neyse XİAOMİ fritözü 3 de biri fiyatına satın alabileceğine inan arkadaşlar şansını bunda da denesin.

İyi de ben satan adamlar cepleyecek mi demişim? Amazon aile şirketiniz mi bu kadar emin konuşabiliyorsunuz? Amazon bir güzel kullanacak zaten. 1 2 liralık geri ödeme değil bu hatırlatayım. 100'den fazla kez amazon kullandım. Amazon ilk girdiği günler gibi memnun edici değil maalesef. Agt kurye deneyimi rezaletlerimi anlatmama gerek bile yok.

Ben öyle bir şey kastetmedim. Paranızı alıp kullanıp iade edecekler dediğiniz için satıcıyı kastettiğinizi düşünerek para hemen satıcıya ulaşmıyor dedim. Sadece bu kadar. HBnin yaptığı gibi olsa anlarım da satıcı amazon değil ki böyle iş döndürsün. Son zamanlarda çok fazla yanlış fiyatlandırma ortaya çıktı. Bedavadan siteyi öne mi çıkarıyor çözemedim.

Kardeşim ürünün satıcısı amazon mu değil amazon bunu bilerek bir satış açmadı ayrıca ilk günkü kadar memnun edici istersen 800000 kere amazon kullan istersen 1 kere kullan doğruyu söylersen doğru derim yanlış söylersen düzeltirim bitmiştir neyi ne kadar kullandığın önemli değil kullandığım ayakkabıda açılmalara oldu diye 1.5 yıldır kullandıgım ayakkabıyı değişim yapabiliriz dediler. Diğer seteler giyim ürünlerinde poşet açılınca almıyorken amazon hemen iade başlattı. Usb siparişim var gönderilecek ürün kusurlu çıkmış ben ürünü istediğimi belirttim adam amazon satıcı olduğunda satın alın fiyat farkını karşılayacağız dedi müşteri memnuniyetinden başka bir şeyi önemsemeyen bir pazaryeri amazon. Bir satıcı siparişlerin %2mi yüzde 5 mi kısmını iptal ederse satıcı suspend yiyor şimdi amazon babanın oğlu mu diyecekler çıkabilir trendyol gibi siteler de 15 gün garantisi kalan ürünümün garantisini bitirmek için işlerimin yavaş devam etmesini vs çok yaşadım

Boşu boşuna 9bin tl nizi bağlamayın. Satıcı tekin değil. %99 göndermeyecek ya da salatalık gönderecek.

stokta hala var indirim bitmedi yani alacak olanlar yapışsın

Bu satıcıdan aldım 5 gün oldu kargoya verilmedi dolandırıcı satıcı 2 güne amazon para iademi yapicak

Bu satıcıdan aldım 5 gün oldu kargoya verilmedi dolandırıcı satıcı 2 güne amazon para iademi yapicak
Heryerde dolandırıcı diye bağırdık bangır bangır boşa paranız bloke oluyor yazık

Heryerde dolandırıcı diye bağırdık bangır bangır boşa paranız bloke oluyor yazık
Reis ben dikkat etmedim satıcıya falan indirimi görünce tak diye aldım amazona guvendim

9 bin lira nasıl olsa iade edilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,335
Üyeler
183,787
Son üye
razely
Geri