25 ADET 1 AYLIK VE 2 ADET 3 AYLIK DİSCORD NİTRO-2X BOOST 2 AY GAMEPASS(YENİDEN!)

Kaan ÇABUK

Cezalı
80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
20,259
Arkadaşlar TaklaKing ve moderatörleri kodları kabul etmedikleri için forumda dağıtıyorum,
1660750963872.png

Ayrıca gamepass kodunu kullanamayan, yani daha önce gamepass kullanmış arkadaşlar kodu bana özelden atarsa sevinirim.

Arkadaşlar alınan kodlar temizlendi

2 adet 3 aylık ve 25 adet 1 aylık Discord nitro kodu vardır, ayrıca nitroya dahil 2 adet Boost ve 2 ay GamePass var. Alanlara hayırlı olsun. NOT: 3 aylık nitrolar rastgele kodların arasındadır.

Hesaplar en az 1 aylık olmalı ve daha önce nitro kullanmamış olmalı

Son düzenleme:
süper hislerime güvenerek 3.denemede 3 aylık buldum teşekkürler :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada bitince para çekmesin istiyorum fakat şimdi mi iptal etmem lazım aboneliği yoksa zamanı gelmeden 1 gün önce felan mı ?

bu arada bitince para çekmesin istiyorum fakat şimdi iptal etmem lazım aboneliği yoksa zamanı gelmeden 1 gün önce felan mı ?
iptal edebilirsin her hangi bir gün,3 ay sonra biter (öyle biliyorum)

• Beğen
Reaksiyonlar: john

bu arada bitince para çekmesin istiyorum fakat şimdi mi iptal etmem lazım aboneliği yoksa zamanı gelmeden 1 gün önce felan mı ?
Şimdiden iptal et nitro gitmiyor

anladım çok teşekkür ederim.

220 TL'ye 1 yıllık nitro alan ben :(

Yeni abone olmak gerekmese keşke ya.

3 Aylık 1 nitroyuda ben kaptım :) teşekkürler. Gamepass kodunu atıyorum özelden.

Dostum gamepass gelmedi sadece exclusive tower of fantasy diye bir şey geldi bilgin olsun. Eğer gamepass gelirse özelden gönderirim :) Bu arada kendi hesabımın gamepass ı var onu atayım hemen sana :)

hata veriyor bu kodu kullanamazsın diye o kadar da ışık hızında yeni hesap açtım

Arkadaşlar TaklaKing ve moderatörleri kodları kabul etmedikleri için forumda dağıtıyorum,
Alıntıyı görüntüle

Ayrıca gamepass kodunu kullanamayan, yani daha önce gamepass kullanmış arkadaşlar kodu bana özelden atarsa sevinirim.

2
adet 3 aylık ve 25 adet 1 aylık Discord nitro kodu vardır, ayrıca nitroya dahil 2 adet Boost ve 2 ay GamePass var. Alanlara hayırlı olsun. NOT: 3 aylık nitrolar rastgele kodların arasındadır.

Hesaplar en az 1 aylık olmalı ve daha önce nitro kullanmamış olmalı

Aldım teşekkürler. Gamepassi nasıl alıyoruz?

• Beğen
Reaksiyonlar: john
Geri