yaşadığınız en absürt ev kazaları

çocukken altın para şeklinde çikolatalar vardı ben az kalsın normal parayı o altın çikolata diye yutuyordum son anda çıkartmıştım
Eve gelen hamburgeri bir tepsiye koydum yanına başka yemeklerde koydum. İşte hamburger yanına kola onun yanına tavuklu pilav bide sarma yapmıştı annem.Filmimi açtım tepsiye su koydum. Evde kimse yok. Misssssssss gibi filmini izlemeye gidiyordum. Tepsiyi taşırken su döküldü bende sinirden tepsiyi bıraktım. O gün bugündür tepsiye su koymuyorum.

Evde kitap okurken başıma avize düşmüştü. AĞAĞAĞAĞAĞĞAĞAĞAĞAĞAĞAAAA (Kafada sıkıntı yok)

Bir gün yine dışarda top oynayip eve su içmeye gitmiştim kapıyı annem açtı sonra odaya geri girdi, makinenin üzerindeki ice tea kutusunu gördüm ve içtim. İçince tadının bir garip olduğunu fark ettim ve direk laboboya tükürdüm. Meğersem o kutunun içindeki kardeşimin çişiymiş. Gerçekten çok miğde bulandırıcı bir şey 🤢

Barça gs maçında gol atınca serçe parmağımı koltuk kenarına vurmuştum.
Gole gözyaşlarıyla eşlik ettim.

Kuzenle atışırken mobilya kenarına fırlatıp yanlışlıkla ayağını kırmıştım :(

rüya ile gerçeği karıştırıp yataktan düşmüştüm ama baya kötü düştüm 2 3 gün yürüyemedim falan oturamadım

yemek masasında otururken ayağımı masaya vurdum acıyla kıvranırken birde kafamı vurdum baştan aşağı acıyla dolmuştum ben bunları yaşarken ailem kahkaha atıyordu zor günler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,451
Üyeler
185,730
Son üye
infaz
Geri