F4IRFL4Y
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,726
- İsim
- Cengiz
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Araba kapının önünde dursa kullanmadığın halde bile masrafı çıkıyor. Sigortası kaskosu vergisi bakımı yakıtı vs. Sürekli işin yoksa birikim yapmanı engeller. Çünkü yazın kazanırım üstüne koyarım dediğin para arabaya gidecek. Araba çok mantıklı özgürlük oluyor ama sürekli masrafı olduğunu da ihmal etmeden karar ver.
araban olursa yok yakıt yok bakım yok sanayı cart curt sıkıntı yaratır cok gereksız kullanmıs olucaksın paranı
Araba alırsan 5/10 sene sonra pişman olursun bi kaç sene dişimi sıkıp birikim yapsaydım da ev alsaydım diye.
Faizler böyleyken de araba fiyatları 3 kuruş anca artar
Cevaplarınız İçin Teşekkür Ederim Ama Ev Almak Şuan Gerçekten Zor Yani 350.000 TL Kaç Yılda Biriken Para Annem Çalışmıyor Artık Ve Bende Öğrenciyim Zaten Düzenli Bir Gelirim Yok Yani Yılda İstesek Bile Bu Paranın Üzerine Max Koyabileceğimiz Para Yılda Belki 50 K Max Bilemedin 100 K O Da İmkansız Yani Evler Zaten 1-2 Milyon Her Sene Zaten Artıyor Yani Evi Almak Nasıl Olacak Yani Ev Alacak Kadar Hazır Para Yok Araba Alırsam Hemen Alma Sansim Var Ama Ev İçin Belirsiz Bir Süre Biriktirecem Ve Alacağım Asla Garanti Olmicak Ve İlerde En Kötü Arabayı Satıp Gene Ev Almayı Kolaylaştırır Yani Zaten Ev Felan İlerde Evleneceğim Zamanlar Lazım Olan bir şey Önümde Çok Uzun Yıllar Var 18 Yaşındayım Mesleğim Olacak'da Daha Evlenicemde Mimimum 10 Yıl Var En AzŞu dönemde ev almak dışında bir alternatif görmüyorum. Araba da artık ihtiyaç, lüks değil ama ev daha büyük bir ihtiyaç.