ssd garantiye gönderdim yenisini gönderdiler ssd den oldugunu sanmıyorum 2 tane ssd vardisk okuma hatası genelde hdd sağlığı düşük olduğundan yapar. yani disk gg
yine de sata kablo ve diske giren sata elektriği değişerek denemeniz son bir küçük umut
Biostan uefi-csm ayarı olabilir(windows flashınıza göre kurulum yapmalısınız.)ssd garantiye gönderdim yenisini gönderdiler ssd den oldugunu sanmıyorum 2 tane ssd var
Biostan uefi-csm ayarı olabilir(windows flashınıza göre kurulum yapmalısınız.) anlamadım burayı tam olarakBiostan uefi-csm ayarı olabilir(windows flashınıza göre kurulum yapmalısınız.)
sata kablo - elektrik olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tecrübeme kalırsa Disk gg.
disk read error hatası genelde disklerden çıkıyor,diğer saydıklarım sadece ihtimal.
Ssd sıfır geldiyse windows kurmanız gerekmekte.Biostan uefi-csm ayarı olabilir(windows flashınıza göre kurulum yapmalısınız.) anlamadım burayı tam olarak
videosu falan varmı yardımcı olurmusunuzSsd sıfır geldiyse windows kurmanız gerekmekte.
Elinizde bir windows flashı varsa bu windows imajı uefi / csm modu olur ve sizde biostan flash belleğinizdeki windowsa göre seçip kurulum yapmanız gerekir.