Migrosta 40₺
Pepsi Kola, Pet Şişe, 4x1 L : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
amzn.to
Bunamı üzüldün? migrosta 40₺ ancak ekmek 8 lira olmuşVallahi çok üzücü ya. 4 tanesi 30 liraya sevinecek durumdayız.
ya kanka adam bu fiyatlara kadar çıktı anlamında diyor sen ne diyon ALLAH Aşkına.Bunamı üzüldün? migrosta 40₺ ancak ekmek 8 lira olmuş
Pepsi 2.5 litresi zaten 16-17TL 2 tane alsan 32TL ye denk geliyor ve toplamda 5 Litre oluyor yani bu indirim değil.Migrosta 40₺
Pepsi Kola, Pet Şişe, 4x1 L : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleriamzn.to
18.50 TL değil miydi? Ben öyle hatırlıyorum sanki.Pepsi 2.5 litresi zaten 16-17TL 2 tane alsan 32TL ye denk geliyor ve toplamda 5 Litre oluyor yani bu indirim değil.
bizim bakkalda 2,5 litre 20 tl benim için indirim oluyor bu malsefPepsi 2.5 litresi zaten 16-17TL 2 tane alsan 32TL ye denk geliyor ve toplamda 5 Litre oluyor yani bu indirim değil.
asiti kaçıyor 2.5 litre olanınPepsi 2.5 litresi zaten 16-17TL 2 tane alsan 32TL ye denk geliyor ve toplamda 5 Litre oluyor yani bu indirim değil.
18.50 TL değil miydi? Ben öyle hatırlıyorum sanki.
Dostum Trendyol hızlı marketlerde 16TL ye bulunuyor bakın.bizim bakkalda 2,5 litre 20 TL benim için indirim oluyor bu malsef
Bu bahane olamaz knk ASasiti kaçıyor 2.5 litre olanın
Trendyol market 2 tane kola için geliyor mu hocam?Dostum Trendyol hızlı marketlerde 16TL ye bulunuyor bakın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu bahane olamaz knk ASASFADGadga