SüleymanÇakır.
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,927
Abi sistem giriş seviyesi mi ?SSD ve Anakart bedavaya gelmiş gibi
Abi sistem giriş seviyesi mi ?SSD ve Anakart bedavaya gelmiş gibi
Seni tebrik ediyorum.Cunku baskalari gibi itopik indirim yaptık gibi yalan dolan ile rezil olmaktansa gercek indirimi gösteriyorsun 2bin diyip bir de tekrar hesaplayip düzeltiyorsun millet sana tepki verecek 1.5 ne ya diye.Onlar paranin kolay kazanildigini saniyorlar.1.500 sanıldığı kadar az para değil inşallah herkes memnun kalir davranisin icinde tebrik ederim.yanlış hesaplamışım 1500 TL indirim
kral abdullah abinin yaptığı sistemlerde genelde 4 5 bin lira bandında bir indirim oluyor bu donanım arşivi sistemi değil bu sistem incelemesiSeni tebrik ediyorum.Cunku baskalari gibi itopik indirim yaptık gibi yalan dolan ile rezil olmaktansa gercek indirimi gösteriyorsun 2bin diyip bir de tekrar hesaplayip düzeltiyorsun millet sana tepki verecek 1.5 ne ya diye.Onlar paranin kolay kazanildigini saniyorlar.1.500 sanıldığı kadar az para değil inşallah herkes memnun kalir davranisin icinde tebrik ederim.
Alanlar yalan dolan ile alıyor ben gibi herhalde baksan alanları görürdünSeni tebrik ediyorum.Cunku baskalari gibi itopik indirim yaptık gibi yalan dolan ile rezil olmaktansa gercek indirimi gösteriyorsun 2bin diyip bir de tekrar hesaplayip düzeltiyorsun millet sana tepki verecek 1.5 ne ya diye.Onlar paranin kolay kazanildigini saniyorlar.1.500 sanıldığı kadar az para değil inşallah herkes memnun kalir davranisin icinde tebrik ederim.
Olsun farkındayım. 2000 tl indirim diyip bunu paylaşıp hata yapmışım 1500 imiş diyr düzeltmek ve bunu söylemek onurlu bir davranış.İsmini vermeyecegim birisi zamaninda 12k mi ne bir video ile kasa paylaşıp sonra silip fiyatini düşürmüştü.kral abdullah abinin yaptığı sistemlerde genelde 4 5 bin lira bandında bir indirim oluyor bu donanım arşivi sistemi değil bu sistem incelemesi