bilgisayartechonology
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,116
nasıl düzeltebilirim pc çok yavaşladı elektrik faturasını düşürmek için uv yaptım sonuç bu
İşlemci Throttle moda geçmişnasıl düzeltebilirim pc çok yavaşladı elektrik faturasını düşürmek için uv yaptım sonuç bu Alıntıyı görüntüle
oda nedemek oluyor nasıl yaparımThrottleStop indir BDPROCHOT kapat.
oda nedemek oluyor nasıl yaparım
istersen bu programı çalıştırmadan önce bi bilgisayara res at![]()
ThrottleStop 9.7.3 Download
ThrottleStop is a small application designed to monitor for and correct the three main types of CPU throttling that are being used on many laptowww.techpowerup.com
Bunuda bildirmek isterim o programı indirdikten arkadaşın dediği "BDPROCHOT kapat" yaptığınızda İşlemci yüksek ısıya maruz kaldığında frekans düşürmicek ama işlemciye zarar verebilir bunuda bildirmek isterim.oda nedemek oluyor nasıl yaparım
![]()
ThrottleStop is a small application designed to monitor for and correct the three main types of CPU throttling that are being used on many laptowww.techpowerup.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
istersen bu programı çalıştırmadan önce bi bilgisayara res at
Bunuda bildirmek isterim o programı indirdikten arkadaşın dediği "BDPROCHOT kapat" yaptığınızda İşlemci yüksek ısıya maruz kaldığında frekans düşürmicek ama işlemciye zarar verebilir bunuda bildirmek isterim.
Kapadın bi sağdan takip edin frekansınız yükseliyor mu yükselmiyor mu diyeAlıntıyı görüntüleburdaki BD PROCHOT umu kapatıyım
zarar niye veriyorki![]()
istersen bu programı çalıştırmadan önce bi bilgisayara res at
Bunuda bildirmek isterim o programı indirdikten arkadaşın dediği "BDPROCHOT kapat" yaptığınızda İşlemci yüksek ısıya maruz kaldığında frekans düşürmicek ama işlemciye zarar verebilir bunuda bildirmek isterim.
İşlemci sıcaklığı yükseldiğinde serinlemek için ghzini düşürür ama arkadaşın dediğine göre o işlemi yapınca ısı yükselsede ghz düşmeyecekmiş.Eğer işlemcinizin soğutması iyiyse bir sorun olmaz diye düşünüyorum.zarar niye veriyorki
Bu ayar Mesela derece 100 gördüğünde Frekans düşürmicek veya 96 olunca buda İşlemciye zarar verebiliyor yüksek ısıdan dolayızarar niye veriyorki
Bu ayar Mesela derece 100 gördüğünde Frekans düşürmicek veya 96 olunca buda İşlemciye zarar verebiliyor yüksek ısıdan dolayı
Tüm işlemciler Belli bir ısı noktasına geldiğinde frekanslarını düşürürler sende onun tikini kaldırırsan o ayarı ortadan kaldırmış olucaksın
O zaman işin intelin programında Bilgisayara reset attığında gene aynı mı oluyor ?
yeniden başlattım yine aynıO zaman işin intelin programında Bilgisayara reset attığında gene aynı mı oluyor ?