Red Switch klavye önerisi.

Hocam klavyede numpad yok. Uzun yıllardır laptop kullanıyorum ve laptopda numpad olduğu için çok alıştım. Yani nerdeyse hiç klavyenin üst tarafında sayıları kullanmıyorum. Elim hep yana gidiyor yazarken. Beni rahatsız edecektir numpad olmaması.

900-1000 TL civarı bütçem var. Eğer bütçemin bir tık üstü sağlam bir klavye varsa çıkabilirim. Red switch önerirseniz güzel olur. GameBooster G918 Fire Storm düşünüyordum ama forumlarda kötü diyorlar. Youtubede güzel diyorlardı o yüzden almayı düşünüyordum.
kötü falan değil her gamebooster klavyeye kötü diyolar zaten. g918 güzel klavye ama çok pahalı ona bu paraya verene kadar xpg summoner alırım

Hocam siyah modelini almayı düşünüyordum. Cevabınız içimi çok rahatlattı. Saber rgb ve firestorm için bir sürü kötü yorum görmüştüm.
Şans işi. Sadece çınlama var ama o da geçiyor.

Hocam oyun oynarken vb. çınlama sesi geliyorumu?
Kulaklık takılıyken duymuyorsun takılı olmasa bile duymuyordum kimi zaman. Unutmuştum sesi bir baktım hicbir tuşta çınlama kalmamış. Ve bu arada bu fiyattan alınmaz arada 650-700 görüyor o zaman alınır. 1kya daha güzeli bulunabilir.

Kulaklık takılıyken duymuyorsun takılı olmasa bile duymuyordum kimi zaman. Unutmuştum sesi bir baktım hicbir tuşta çınlama kalmamış. Ve bu arada bu fiyattan alınmaz arada 650-700 görüyor o zaman alınır. 1kya daha güzeli bulunabilir.
Hocam fiyat sorun değil, ki zaten bütçemin altında(Sinerji'de 750TL). Ayrıca bugün yarın almayacağım. Birkaç ay sonra pc topladığım zaman alacağım, belki o zamana kadar düşer.

900-1000 TL civarı bütçem var. Eğer bütçemin bir tık üstü sağlam bir klavye varsa çıkabilirim. Red switch önerirseniz güzel olur. GameBooster G918 Fire Storm düşünüyordum ama forumlarda kötü diyorlar. Youtubede güzel diyorlardı o yüzden almayı düşünüyordum.
ben calypso kullanıyorum 1 yıldan uzun bir süredir memnunum alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben calypso kullanıyorum 1 yıldan uzun bir süredir memnunum alabilirsin

Geri