🔥İndirim 8499 TL Acer Extensa i5-1135G7 8GB Ram 512GB Ssd GeForce® MX350 2 GB Laptop

1662028930797.png

Soğutması biraz sıkıntı yapar gibi duruyor ama sıkıntı yok içinde ısınan tek parça işlemci, Aynı kasanın IPS olduğu yazılmış. Yani İPS ekranlı olma ihtimali çok fazla tercih edilebilir.

İçerisinde yükseltme seçeneği olarak seçenekler var. ama depolama kısmında sadece m2 ssd kullanabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Soğutması biraz sıkıntı yapar gibi duruyor ama sıkıntı yok içinde ısınan tek parça işlemci, Aynı kasanın IPS olduğu yazılmış. Yani İPS ekranlı olma ihtimali çok fazla tercih edilebilir.;

1662029191561.png

Yok bee çok ısınmaz. TDP Si düşük gayet yeterli olur soğutması. Çift bakır yol olsa daha iyi olurdu.

Alıntıyı görüntüle
Soğutması biraz sıkıntı yapar gibi duruyor ama sıkıntı yok içinde ısınan tek parça işlemci, Aynı kasanın IPS olduğu yazılmış. Yani İPS ekranlı olma ihtimali çok fazla tercih edilebilir.

İçerisinde yükseltme seçeneği olarak seçenekler var. ama depolama kısmında sadece m2 ssd kullanabilirsiniz.

aldım hocam sonunda o kadar uğraştık uğraştık buna kısmetmiş.

Alıntıyı görüntüle

Doğrudur, sıkıntı çıkarır mı hocam ek sogutmayla falan kullansak
GTA/cs/valo falan 60 FPS oynatsa kâfi

arkadaşın dediğine göre 130-150 fps arası oynatıyormuş hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar ben bunu gaza geldim aldım ama satıcı amazon dimi ?

Altına kesinlikle bir soğutucu lazım. Normalde soğutucu önermem kasanın dışına üflemek gibi çalışır, ama bu cihaza lazım içinden ne kadar hava geçse kar.

Altına kesinlikle bir soğutucu lazım. Normalde soğutucu önermem kasanın dışına üflemek gibi çalışır, ama bu cihaza lazım içinden ne kadar hava geçse kar.
Arada kaldım :D 500 TL ram desek 300-400 soğutma
Bunu 2. Elden ortalama kaça satarız sizce piyasası ne kadar biliyor musunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,006
Üyeler
184,092
Son üye
Trezzy
Geri