Ps3 oyunu nereden bulabilirim

Arda Coşkun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
223
Merhaba, çok eskiden kalma bir ps3 var elimde bir sürü kablosu falan var ilk olarak ben bu psyi yeni nesil televizyonkara takabiliyormuyum 3 farklı renkte kablo var eski televizyonumuzda o kablodan varda yenisinde yok arkasına baktığımda göremedim birde ucuza nersen oyun bulurum? Tlou almak istiyorum 250tl yani ps3 oyunu için çok uçuk değil mi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhaba, çok eskiden kalma bir ps3 var elimde bir sürü kablosu falan var ilk olarak ben bu psyi yeni nesil televizyonkara takabiliyormuyum 3 farklı renkte kablo var eski televizyonumuzda o kablodan varda yenisinde yok arkasına baktığımda göremedim birde ucuza nersen oyun bulurum? Tlou almak istiyorum 250tl yani ps3 oyunu için çok uçuk değil mi
o kabloların dönüştürücüleri var onlardan alabilirsin. PS'en zaten eskiyse crack oyun kur pcden.

İstanbul da oturuyorsan satan yer var dı yada internetten indirip ps3 e yükleyebilirsin

2.el bakabilirsiniz ama uğraşmak istemiyorsanız kırdırabilirsiniz.Kablo içinse hangi ps3 modeli Fat mi super slim mi?

İstanbul da oturuyorsan satan yer var dı yada internetten indirip ps3 e yükleyebilirsin
Bizim burdada vardı babam götürmüştü eskiden kırıp korsan oyun mu yüklüceklermiş bir sürü (?) Öyle bir şeyler demişlerdi ama Kırılan model degilmiymiş neymiş çok hatırlamıyorum ama olmamıştı o yüzdende tek oynadığım oyun bf4dü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2.el bakabilirsiniz ama uğraşmak istemiyorsanız kırdırabilirsiniz.Kablo içinse hangi ps3 modeli Fat mi super slim mi?
Bilmiyorum ki pek anlamıyorum psden

Bizim burdada vardı babam götürmüştü eskiden kırıp korsan oyun mu yüklüceklermiş bir sürü (?) Öyle bir şeyler demişlerdi ama Kırılan model degilmiymiş neymiş çok hatırlamıyorum ama olmamıştı o yüzdende tek oynadığım oyun bf4dü

Benim gördüğüm yerde cdli satıyor du

İki adet kablo var bunlar

Ekler

• 16621106864612661175905742176025.jpg
    16621106864612661175905742176025.jpg
    1.3 MB · Hit: 39
Merhaba, çok eskiden kalma bir ps3 var elimde bir sürü kablosu falan var ilk olarak ben bu psyi yeni nesil televizyonkara takabiliyormuyum 3 farklı renkte kablo var eski televizyonumuzda o kablodan varda yenisinde yok arkasına baktığımda göremedim birde ucuza nersen oyun bulurum? Tlou almak istiyorum 250tl yani ps3 oyunu için çok uçuk değil
dlpsgame.net den indirebilirsiniz

benim de ps 3 üm vardı oradan indiriyordum

ve oyunlar sorunsuz çalışıyordu

dlpsgame.net den indirebilirsiniz

benim de ps 3 üm vardı oradan indiriyordum
Oyunları nasıl kurucağım hakkında sizinde bilgi aldığınız bir video atabilir misiniz öğrenmem açısından?

bu videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz

Hatırladığım kadarı ile kırık değildi
o siteden yalnızca kırık ps lere oyun kurulumu yapılabiliyor

ben biliyordum ama üzerinden 2-3 sene geçtiği için pek hatırlayamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,947
Üyeler