Ps3 oyunu nereden bulabilirim

bu videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o siteden yalnızca kırık ps lere oyun kurulumu yapılabiliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben biliyordum ama üzerinden 2-3 sene geçtiği için pek hatırlayamıyorum
Hm tamam sağolun kırma işlemini kendim yapabiliyorsam denerim teşekkürler

Hm tamam sağolun kırma işlemini kendim yapabiliyorsam denerim teşekkürler
1 sene evvel kuzenimin ve arkadaşımın iki farklı PS3 üne kırma işlemi yapıp oyunlar yüklemiştim. Hiç de tecrübem yoktu aslında. İnternette videolar var. Adım adım ilerleyince sorun çıkmıyor.

1 sene evvel kuzenimin ve arkadaşımın iki farklı PS3 üne kırma işlemi yapıp oyunlar yüklemiştim. Hiç de tecrübem yoktu aslında. İnternette videolar var. Adım adım ilerleyince sorun çıkmıyor.
Tamamdır sağolun kablo bulup halletmeye çalışırım bu arada ps3 pcye takılıyor mu? Kasaya yani?

Merhaba, çok eskiden kalma bir ps3 var elimde bir sürü kablosu falan var ilk olarak ben bu psyi yeni nesil televizyonkara takabiliyormuyum 3 farklı renkte kablo var eski televizyonumuzda o kablodan varda yenisinde yok arkasına baktığımda göremedim birde ucuza nersen oyun bulurum? Tlou almak istiyorum 250tl yani ps3 oyunu için çok uçuk değil mi
Dönüştürücü almalısın. Bu konsolu kırdırmanı öneririm

L
Dönüştürücü almalısın. Bu konsolu kırdırmanı öneririm
Üstte belirttiğim gibi çok eskiden kırdırmak için ps kafeye götürmüşdük ama kirilmadigini söylemişlerdi bunların modeli oluyormuş yanlış hatırlamıyorsam iki farklı biri kırılabilir biri kirilmiyormuş doğru mudur? Öyle söyleyip geri vermişlerdi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
L
Üstte belirttiğim gibi çok eskiden kırdırmak için ps kafeye götürmüşdük ama kirilmadigini söylemişlerdi bunların modeli oluyormuş yanlış hatırlamıyorsam iki farklı biri kırılabilir biri kirilmiyormuş doğru mudur? Öyle söyleyip geri vermişlerdi
3 model de kırılabilir. Başka yerlerde de dene

İki adet kablo var bunlar
Playstationunuz bunlardan hangisi?
1662135533331.png

Geri