YARDIM Windows Defender bozuldu?

Niravi

80+
Reaksiyon skoru
109
Dün bir dosya indirdim virüs olmadığına eminim dosyanın ve virüs bile olsa zaten programı açmadım google drive atıp Bilgisayarımdan tamamen sildim şimdi ise bilgisayarda ne programı açarsam açayım Açtığımda windows defender uyarısı geliyor googleyi açtığımdada geliyor Lisanslı program kullanıyorum format atarsam gidiyor yardım edermisiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorun o programlamı alakalı onu bile bilmiyorum fakat dün onu indirdim sadece ama o programıda açmadım

1662310394814.png
Mesela şimdi googleyi kapatıp açtım açtığım an bu bildirim geldi bildirime tıkladığımda bir tehdit bulundu diyor bir şey gösteriyor üstüne tıkladığımda veya tıklayamadan yokoluyor

Bilgisayarı yeniden başlattım düzelir belki diye fakat sonuç yine aynı busefer verdiği tehditin ssini alabildim
1662310575650.png

1662310644708.png

virüs taraması yaptığımda bir şey çıkmıyor

Son düzenleme:
Malwarebytes veya Kaspersky ile tarama yap bakalım, bir şey vardır elbet.
Windows defender normalde bu tarz uyarı vermez sistemde herhangi bir tehdit söz konusu değilse.

Dün bir dosya indirdim virüs olmadığına eminim dosyanın ve virüs bile olsa zaten programı açmadım google drive atıp Bilgisayarımdan tamamen sildim şimdi ise bilgisayarda ne programı açarsam açayım Açtığımda windows defender uyarısı geliyor googleyi açtığımdada geliyor Lisanslı program kullanıyorum format atarsam gidiyor yardım edermisiniz?

sorun o programlamı alakalı onu bile bilmiyorum fakat dün onu indirdim sadece ama o programıda açmadım

Alıntıyı görüntüle Mesela şimdi googleyi kapatıp açtım açtığım an bu bildirim geldi bildirime tıkladığımda bir tehdit bulundu diyor bir şey gösteriyor üstüne tıkladığımda veya tıklayamadan yokoluyor

Bilgisayarı yeniden başlattım düzelir belki diye fakat sonuç yine aynı busefer verdiği tehditin ssini alabildim Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

virüs taraması yaptığımda bir şey çıkmıyor
Kanka programın adı ne?

Malwarebytes veya Kaspersky ile tarama yap bakalım, bir şey vardır elbet.
Windows defender normalde bu tarz uyarı vermez sistemde herhangi bir tehdit söz konusu değilse.
arkadaşımdada varmış aynı sorun aynı günden başladı
Kanka programın adı ne?
Windows defender (virüs olarak söylediği şeyin adı yok ad göstermiyor)
genel bir sorun windows kaynaklı bir çok kişi yaşıyor bu sorunu güncelleme ile düzeltilmesini bekleyeceğiz.
Teşekkürler hepinize

Dün bir dosya indirdim virüs olmadığına eminim dosyanın
burdaki indirdiğin şeyden bahsetmiştim ben. Defender panda dome gibi her şeye alert atan bir anti-virüs değil. Opera olayı haricinde böyle boş bildirim attığı nadir gerçekleşir. Malwarebtes ve hitman pro sonucun temiz çıkmadan o dosyayı kullanma bence.

burdaki indirdiğin şeyden bahsetmiştim ben. Defender panda dome gibi her şeye alert atan bir anti-virüs değil. Opera olayı haricinde böyle boş bildirim attığı nadir gerçekleşir. Malwarebtes ve hitman pro sonucun temiz çıkmadan o dosyayı kullanma bence.
arkadaşımdada aynı günde aynı sorun her dosya açışımda oluyor ama arkadaşım o uygulamayı indirmedi yani ondan olduğunu sanmıyorum zaten verdiği errorlarda onun ismi geçmiyor fakat bilemedim. Google açınca bile tehdit veriyor discord valorant hepsi dahil

İçin rahat olsun genel sorun windows açıkladı

Bu hatanın Windows taraflı olduğu açıklandı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,553
Üyeler
186,748
Son üye
bugransnsnk
Geri