Elden Ring Türkçe Yama

alielric7

80+
Reaksiyon skoru
1
El çevirisi Elden Ring Türkçe yama buldum ama yamadan biraz şüpheliyim virüslü mü değil mi diye. Virustotal’de tarayınca virüslü gözüküyor ama onlarda virüssüz yama indirdim onlarda da gözüküyo o yüzden bu sonuçlardan emin değilim. Gerçekten virüslü mü değil mi nasıl öğrenebilirim?

https://dl2.lim1.dosyaupload.com/3s...13c2abde73d0950a527e9a11de8f1efede1252c51f462

Yamanın indirme linki bu kendiniz tarayacaksanız bakabilirsiniz.

El çevirisi Elden Ring Türkçe yama buldum ama yamadan biraz şüpheliyim virüslü mü değil mi diye. Virustotal’de tarayınca virüslü gözüküyor ama onlarda virüssüz yama indirdim onlarda da gözüküyo o yüzden bu sonuçlardan emin değilim. Gerçekten virüslü mü değil mi nasıl öğrenebilirim?

https://dl2.lim1.dosyaupload.com/3s...13c2abde73d0950a527e9a11de8f1efede1252c51f462

Yamanın indirme linki bu kendiniz tarayacaksanız bakabilirsiniz.
Mining virüsü mevcut
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mining virüsü mevcut
anonymousdan değilse virüslü evet.

P
Mining virüsü mevcut

Çeviri anonymous birisi onların launcherını kırıp yamayı ele geçirip paylaştı

Mining virüsü mevcut

Çeviri anonymous’dan zaten birisi onların launcherını kırıp yamayı ele geçirip paylaştı

P

Çeviri anonymous birisi onların launcherını kırıp yamayı ele geçirip paylaştı

Çeviri anonymous’dan zaten birisi onların launcherını kırıp yamayı ele geçirip paylaştı
Tamam indirin siz o kırılmış anonymous yamasını :d

Tamam :d kanka :d indiririm :d kanka :d madem :d asıl :d sorduğum :d şeye :d cevap :d vermicen :d kanka :d başlığa :d yazma :d kanka
Yazık 30TL veremicek halemi düştün.

Geri