Öneri Kablosuz Mouse Önerisi

Reaksiyon skoru
37
Bütçe
1300
Merhabalar, Kablosuz mouse önerisi arıyorum, kullanmakta olduğunuz veya önerebileceğiniz mouseleri bekliyorum.
Bütçe : 1300
Aklımda bir kaç model var ama ne kadar doğru bilmiyorum biraz eski olabillirler.
1- Steel Series Rival 650 Quantum Wireless
2- Logitech G903 Light Speed
Bu ikisi şuan aklımda olanlar sizce nasıldır ?

aerox 3 wireless kullanıyorum memnunum önerebilirim bütçene uyuyor

Bunların 3'ünü önerebilirim glorious biraz bütçenizi aşıyor ama pişman olmazsınız.

Bunların 3'ünü önerebilirim glorious biraz bütçenizi aşıyor ama pişman olmazsınız.
Öneriler için teşekkür ederim fakat kullandığım kablolu mouse delikliydi ve içecek dökülmesi sonucu arızalandı. Artık biraz daha korkarak yaklaşıyorum. Piyasadaki çoğu mouse hafif olması amacıyla delikli olmuş ama bir tereddüt geliyor düşünürken, üstelik bir de bu fiyatlarda olduğundan dolayı bu tarz durumlarda ne yaparım bilmiyorum.

Logitech g pro superlight çok güzel bi mouse indirimle o fiyata almıştım max 1 ay önceydi sanırım hatta 1200 dü

Öneriler için teşekkür ederim fakat kullandığım kablolu mouse delikliydi ve içecek dökülmesi sonucu arızalandı. Artık biraz daha korkarak yaklaşıyorum. Piyasadaki çoğu mouse hafif olması amacıyla delikli olmuş ama bir tereddüt geliyor düşünürken, üstelik bir de bu fiyatlarda olduğundan dolayı bu tarz durumlarda ne yaparım bilmiyorum.
bu suya dayanıklı ıp sertifikası var yanlış hatırlamıyorsam 54

https://www.n11.com/urun/rampage-fury-z-kablosuz-moduler-optik-oyuncu-mouse-2087193
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rampage yazisina kanmayin bu tamamaen rampageden farkli bir sekilde uretiliyor dandik rampage mouselere benzemez

Ürünün resmi olarak IP54 sertifikası var hocam su ve toza karşı gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,183,579
Üyeler
187,855
Son üye
gabito
Geri