Rival 650'den ve g903'den uzak dur hele g903 bedava verseler kullanmam öyle bir mouse tuğla gibi tek özelliği hero 25k kullanması. bütçene göre alabilceğin en iyi mouse budurMerhabalar, Kablosuz mouse önerisi arıyorum, kullanmakta olduğunuz veya önerebileceğiniz mouseleri bekliyorum.
Bütçe : 1300
Aklımda bir kaç model var ama ne kadar doğru bilmiyorum biraz eski olabillirler.
1- Steel Series Rival 650 Quantum Wireless
2- Logitech G903 Light Speed
Bu ikisi şuan aklımda olanlar sizce nasıldır ?
Teşekkürler, peki G502 Hero'dan Aerox 3 veya Fury Z'ye geçmek mantıklımıdır ?Rival 650'den ve g903'den uzak dur hele g903 bedava verseler kullanmam öyle bir mouse tuğla gibi tek özelliği hero 25k kullanması. bütçene göre alabilceğin en iyi mouse budur
buda razerin en iyi farelerinden hatta viper ultimatede ve viper 8k'dan sonra en iyisi bu değerlendirebilirsinGlorious Model O GLO-MS-OW-MW Mat Beyaz RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model O GLO-MS-OW-MW Mat Beyaz RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model O GLO-MS-OW-MW Mat Beyaz RGB Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.919,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
aerox 3 vs. almayı düşünürsen onun yerine rampage fury z al hem daha ucuz hemde daha iyi bu arada rampage ait değil fury levelin faresi pwnage symettricalla aynı fabrika çıkışlı yani kaliteli faredir fury zRazer DeathAdder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 3.398,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ne için geçmek istediğine bağlı logitech'in hero sensörü aşırı iyi yani aerox 3 ve fury z sensör olarak gerisindeler. ikisininde logitech kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum logitech dünyanın en iyisidir bana göre. eğer wireless aradığın için geçmek istiyosan o zaman geçilir kablo kadar rahatsız eden bişey yok indirimde gpx falan bulabilirsen iyi olur yoksa fury z, aerox 3 iş görürTeşekkürler, peki G502 Hero'dan Aerox 3 veya Fury Z'ye geçmek mantıklımıdır ?
Kablodan kurtulmak için geçmek istiyordum, gpx'i biraz daha takip edeyim Teşekkürlerne için geçmek istediğine bağlı logitech'in hero sensörü aşırı iyi yani aerox 3 ve fury z sensör olarak gerisindeler. ikisininde logitech kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum logitech dünyanın en iyisidir bana göre. eğer wireless aradığın için geçmek istiyosan o zaman geçilir kablo kadar rahatsız eden bişey yok indirimde gpx falan bulabilirsen iyi olur yoksa fury z, aerox 3 iş görür
Hocam bence glorious en iyi seçenekTeşekkürler, peki G502 Hero'dan Aerox 3 veya Fury Z'ye geçmek mantıklımıdır ?
Glorious u pek duymamıştım biraz araştırınca çıkıyor pek bilmediğim için, sizce neden geçilmeli pekiHocam bence glorious en iyi seçenek
Hocam sensörü gerçekten çok güzel ve yurt dışında da ünlü bir marka ama tıklama ömrü ve şarj süresi pek fazla değil bence RGB kapalı 70 saat sanirsamGlorious u pek duymamıştım biraz araştırınca çıkıyor pek bilmediğim için, sizce neden geçilmeli peki
Teşekkürler.Hocam sensörü gerçekten çok güzel ve yurt dışında da ünlü bir marka ama tıklama ömrü ve şarj süresi pek fazla değil bence RGB kapalı 70 saat sanirsam
geçmiş olsun bende rampage gentle var üstüne çilekli karpuzlu soda dökülmüştü 2 sene önce fakat hala sorunsuz çalışıyorÖneriler için teşekkür ederim fakat kullandığım kablolu mouse delikliydi ve içecek dökülmesi sonucu arızalandı. Artık biraz daha korkarak yaklaşıyorum. Piyasadaki çoğu mouse hafif olması amacıyla delikli olmuş ama bir tereddüt geliyor düşünürken, üstelik bir de bu fiyatlarda olduğundan dolayı bu tarz durumlarda ne yaparım bilmiyorum.