Neler Yeni

Öneri Kablosuz Mouse Önerisi

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Merhabalar, Kablosuz mouse önerisi arıyorum, kullanmakta olduğunuz veya önerebileceğiniz mouseleri bekliyorum.
Bütçe : 1300
Aklımda bir kaç model var ama ne kadar doğru bilmiyorum biraz eski olabillirler.
1- Steel Series Rival 650 Quantum Wireless
2- Logitech G903 Light Speed
Bu ikisi şuan aklımda olanlar sizce nasıldır ?
Rival 650'den ve g903'den uzak dur hele g903 bedava verseler kullanmam öyle bir mouse tuğla gibi tek özelliği hero 25k kullanması. bütçene göre alabilceğin en iyi mouse budur
buda razerin en iyi farelerinden hatta viper ultimatede ve viper 8k'dan sonra en iyisi bu değerlendirebilirsin
aerox 3 vs. almayı düşünürsen onun yerine rampage fury z al hem daha ucuz hemde daha iyi bu arada rampage ait değil fury levelin faresi pwnage symettricalla aynı fabrika çıkışlı yani kaliteli faredir fury z

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Yakup
Rival 650'den ve g903'den uzak dur hele g903 bedava verseler kullanmam öyle bir mouse tuğla gibi tek özelliği hero 25k kullanması. bütçene göre alabilceğin en iyi mouse budur
buda razerin en iyi farelerinden hatta viper ultimatede ve viper 8k'dan sonra en iyisi bu değerlendirebilirsin
aerox 3 vs. almayı düşünürsen onun yerine rampage fury z al hem daha ucuz hemde daha iyi bu arada rampage ait değil fury levelin faresi pwnage symettricalla aynı fabrika çıkışlı yani kaliteli faredir fury z
Teşekkürler, peki G502 Hero'dan Aerox 3 veya Fury Z'ye geçmek mantıklımıdır ?

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Teşekkürler, peki G502 Hero'dan Aerox 3 veya Fury Z'ye geçmek mantıklımıdır ?
ne için geçmek istediğine bağlı logitech'in hero sensörü aşırı iyi yani aerox 3 ve fury z sensör olarak gerisindeler. ikisininde logitech kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum logitech dünyanın en iyisidir bana göre. eğer wireless aradığın için geçmek istiyosan o zaman geçilir kablo kadar rahatsız eden bişey yok indirimde gpx falan bulabilirsen iyi olur yoksa fury z, aerox 3 iş görür

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Yakup
ne için geçmek istediğine bağlı logitech'in hero sensörü aşırı iyi yani aerox 3 ve fury z sensör olarak gerisindeler. ikisininde logitech kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum logitech dünyanın en iyisidir bana göre. eğer wireless aradığın için geçmek istiyosan o zaman geçilir kablo kadar rahatsız eden bişey yok indirimde gpx falan bulabilirsen iyi olur yoksa fury z, aerox 3 iş görür
Kablodan kurtulmak için geçmek istiyordum, gpx'i biraz daha takip edeyim Teşekkürler

By_melih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Melih Ege Özay
Glorious u pek duymamıştım biraz araştırınca çıkıyor pek bilmediğim için, sizce neden geçilmeli peki
Hocam sensörü gerçekten çok güzel ve yurt dışında da ünlü bir marka ama tıklama ömrü ve şarj süresi pek fazla değil bence RGB kapalı 70 saat sanirsam

Swezzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer Arda DİCLELİ
Öneriler için teşekkür ederim fakat kullandığım kablolu mouse delikliydi ve içecek dökülmesi sonucu arızalandı. Artık biraz daha korkarak yaklaşıyorum. Piyasadaki çoğu mouse hafif olması amacıyla delikli olmuş ama bir tereddüt geliyor düşünürken, üstelik bir de bu fiyatlarda olduğundan dolayı bu tarz durumlarda ne yaparım bilmiyorum.
geçmiş olsun bende rampage gentle var üstüne çilekli karpuzlu soda dökülmüştü 2 sene önce fakat hala sorunsuz çalışıyor

Top Bottom