Aoc 24g2u nasıl kuruluyor

Muhammed100192

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
484
Arkadaşlar yeni sistem aldım gelicek Allah ın izniyle monitör olarak da aoc 24g2u aldım kurarım ayaklarını filan ama bi driver kurmama gerek var mı varsa nasıl kurucam açıklarsanız sevinirim

merhaba kardeşim,1 hafta önce aoc 24g2u monitörünü aldım ben ps4 üzerinden oynuyorum ve sadece tak çalıştır şeklinde işlem yaptım oyun modlarını monıtorun alt tuşlarından değiştirebiliyorsun bir driver indirmene gerek yok .

Arkadaşlar yeni sistem aldım gelicek Allah ın izniyle monitör olarak da aoc 24g2u aldım kurarım ayaklarını filan ama bi driver kurmama gerek var mı varsa nasıl kurucam açıklarsanız sevinirim
Hayır gerek yok tak çalıştır şekilde geliyor

merhaba kardeşim,1 hafta önce aoc 24g2u monitörünü aldım ben ps4 üzerinden oynuyorum ve sadece tak çalıştır şeklinde işlem yaptım oyun modlarını monıtorun alt tuşlarından değiştirebiliyorsun bir driver indirmene gerek yok .
Hayır gerek yok tak çalıştır şekilde geliyor
Hmm teşekkürler izlediğim bir video da uygulamasını indirmek için yarım saat uğraştım dedi de o uygulama ne işe yarıyor acaba ?

Herhangi bir driver'a gerek yok tak çalıştır şeklinde kullanabilirsiniz.

Hmm teşekkürler izlediğim bir video da uygulamasını indirmek için yarım saat uğraştım dedi de o uygulama ne işe yarıyor acaba ?
bilmiyorum denemedim indirmek için açıkçası öyle bir driver mı onuda bilmiyorum fakat bence boşuna ugrasma zaten monitörün rgb desteği yok ek olarak tuşlardan fps modu karanlık mod aydınlık modu manuel tuşlarla yapabiliryosun bence fazla uğraşuıp zamanını harcama 3 arkadasımdada bu monıtorden var hiç biri driverla kullamıyo

bilmiyorum denemedim indirmek için açıkçası öyle bir driver mı onuda bilmiyorum fakat bence boşuna ugrasma zaten monitörün RGB desteği yok ek olarak tuşlardan fps modu karanlık mod aydınlık modu manuel tuşlarla yapabiliryosun bence fazla uğraşuıp zamanını harcama 3 arkadasımdada bu monıtorden var hiç biri driverla kullamıyo
Hmm teşekkürler önemli birşeyse haberim olsun diye sormuştum önemli bişey değilse sıkıntı yok teşekkürler tekrardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,624
Üyeler
190,070
Son üye
akrepx
Geri