lia shine
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,044
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
güzel alternatif ama alienware görüntüsü ve malzeme kalitesi falan çok iyi gözüküyor ya.Bunuda düşünebilirsin.
ASUS 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Alienware'nin tasarımı ve malzeme kalitesi daha iyi dursa da VG259QM'nin teknik özellikleri biraz daha başarılı.Beylikdüzü'nde yakınım hem vatana hem de itopyaya yarım saatte ulaşabilirim.
Alienwarede hiç sorun yaşayan görmedim. Ama Asusta ghosting ve ışık sızma problemi olduğuna dair şikayetler var.Alienware'nin tasarımı ve malzeme kalitesi daha iyi dursa da VG259QM'nin teknik özellikleri biraz daha başarılı.
evet alienware al geçAlienwarede hiç sorun yaşayan görmedim. Ama Asusta ghosting ve ışık sızma problemi olduğuna dair şikayetler var.
Alienwarede hiç sorun yaşayan görmedim.
ASUS'ta da Alienware'de de ghosting yok, siyah eşitliği karşılaştırması:Ama Asusta ghosting ve ışık sızma problemi olduğuna dair şikayetler var.
AW2521HFA | VG259QM |
|
|
redditteki konuyu ben anlayamadım ama kafam karışmadı değil.
ASUS'ta da Alienware'de de ghosting yok, siyah eşitliği karşılaştırması:
AW2521HFA VG259QMAlıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle