heisenberg3556
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
BAŞLIKTAKI GİBİ GÜZEL HIKAYESI OLAN OYUN ÖNERİLERİNİZİ BEKLIYORUM 
ÜCRETLİ ÜCRETSİZ FARKETMEKSİZİN...
Witcher ve Metro serisinin hikayesi çok güzel öneririm.
Eğer vaktin bol ise kesinlikle Assassins Creed serisini öneririm.Ayrıca CallOfDuty serisini de oynayabilirsin.Bu Corona günlerinde ideal oyunlar ?BAŞLIKTAKI GİBİ GÜZEL HIKAYESI OLAN OYUN ÖNERİLERİNİZİ BEKLIYORUM
TEŞEKKÜR EDERİM MAFİA 2 AKLIMDADostum kesinlikle hayatımda oynadığım en iyi hikayeli oyun mafia2,indirip birde Türkçe yamasını yaparsan eğer çok keyif alarak oynayabilirsin.
AC ODYSSEY İ BİTİRDIM HOCAM ÇOKGÜZELDI DİĞER SERİLERE DE BAKICAMEğer vaktin bol ise kesinlikle Assassins Creed serisini öneririm.Ayrıca CallOfDuty serisini de oynayabilirsin.Bu Corona günlerinde ideal oyunlar ?
Witcher ||| başlamadan önce diğerlerini oynaman lazım. Oyun serisi birbirinin üzerine katılarak gidiyor .Letho diye karakter var mesela karşına çıkıyor ve sen bu kim diye takılıp kalıyorsun halbuki Witcher || de öldürmüştü onu.WİTCHER 3 E BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ŞUANLIK HIKAYESI UZUN OMAYAN OYUNLARI OYNAMAK ISTIYORUM
ANLADIM SAGOLASINWitcher ||| başlamadan önce diğerlerini oynaman lazım. Oyun serisi birbirinin üzerine katılarak gidiyor .Letho diye karakter var mesela karşına çıkıyor ve sen bu kim diye takılıp kalıyorsun halbuki Witcher || de öldürmüştü onu.