DONANIM ARŞİVİ SON SİSTEMİ ÇIKTIĞINDA OKULLARA 2 AY VARDI (LİNÇLEMEYİN İRONİ)

Dün ki video da o kadar hevesi kırılmış görünüyordu ki, yukarıdaki cevapla bunu gene hissettirdi bence zaten. yakın zamanda bı sistem çıkarması benim adıma tam bir sürpriz olur 😕 umarım yanılırım

Dolar 21 22 olunca görürüz biz düşüğü :)

• Beğen
Reaksiyonlar: hekr
Bu yıl en az 20 en fazla 30 u bekliyorum

yeni siteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem çıksıııııııııııııııın noluuuuuuuur yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kendim topladım çokta iyi olmadı lütffffffffffffffeen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dolar 21 22 olunca görürüz biz düşüğü :)
doğru yancaz öyle olunca

Aga önceden donanim arşivi pc çıkartabiliyordu insanlar alıyordu simdi cikartamiyoe kimsede almiyor, forumudandonanimhber gibi düşünün iste artik pc cikartma isi modart ve pchocasinda onlari takip edin

Dolar bu seviyelerdeyken ne alırsak fırsat eminim 20 yi göreceğine ve o zaman daha kötü olacak bizler için her şey. Abdullah Bey , çıkartıp vurdu vurdu , vurmadı herkes vericek elimize artık . Sağlık olsun . Bir umudum vardı gelir yakın zaman da diye ama Abdullah Bey sistem yapmaya sıcak bakmadığı düşünüyorum. Yine de umutsuz değilim bekliyorum . Umarım cevap olarak çok beklersin yazmaz ahahahaha :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen çıkarttıp vurmazsan çok canımızı yakarlar yiğidim. Çıkart vur ki alem delikanlı görsün
#ForzaDonanımArsivi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,578
Üyeler
185,127
Son üye
louisianaguy123
Geri