20000₺ Laptop Önerisi (Yalnıcaz Vatan)

Swerv

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,238
Sadece vatan mağazasından gidip alınabilir max 20k ya kadar laptop önerisi olan varmı?

link atabilir misin
Bende 32k olan model var şu an sıkıntılı ama tek bana galiba genelde güzel bu arada şansına küs 4k zam gelmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski kasa Acer =Soba

Bende 32k olan model var şu an sıkıntılı ama tek bana galiba genelde güzel bu arada şansına küs 4k zam gelmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski kasa Acer =Soba
3050 almaktansa soğutucu alır

Yani diyorsun ki mis gibi soğutmadan ve dlss den alma git soba gibi laptop al altına soğutucu köy soğutucu sıcaklığa doğrudan bir etkisi yok
3050 ile 3060 arasında da dağlar kadar fark var ama, ki i5 11400h daha iyi.

Vatan bilgisayarin mağazalarında internet fiyatına cihaz alamıyorsunuz haberiniz olsun akşam saat 10 da nitro 5 12500h 20k ya düşüyordu onu internetten sipariş verebilirsiniz.

Yani diyorsun ki mis gibi soğutmadan ve dlss den alma git soba gibi laptop al altına soğutucu köy soğutucu sıcaklığa doğrudan bir etkisi yok
ulan bu nvidia fanboyluğu ne derece iki kartta nvidia hala DLSS diyorsun dayı :D Gider soğutucu alır daha ucuza bile kapatır.

ulan bu nvidia fanboyluğu ne derece iki kartta nvidia hala DLSS diyorsun dayı :D Gider soğutucu alır daha ucuza bile kapatır.
Laptop cihazlarda amd kartları çok mantıklı bulmiyorum çünkü nvidia çok daha önde laptop tarafinda.

Laptop cihazlarda amd kartları çok mantıklı bulmiyorum çünkü nvidia çok daha önde laptop tarafinda.
Benim dediğim olay o değil. Olayda AMD'nin tırnağı bile yok ROG'u övmek için DLSS diyor arkadaş.

Geri