Ekran kartım 88 dereceyi gördü

Fan hızı arttırın undervolt yapın.
Kasa mesh değilse yan kapağını açabilirsiniz.

Tuf un bu serisi kötü hatta bunun yılında uretilenlerin çoğu Abdullah abininde bu asus mühendisleri ne yapmaya çalışıyor diye videosu vardı
hadi yaa ısınıyor diyolardı ama bu kadar olacağını düşünmemiştim karta uzun vadede zarar verir mi?

hadi yaa ısınıyor diyolardı ama bu kadar olacağını düşünmemiştim karta uzun vadede zarar verir mi?
Verebilir hocam fakat zaten fabrika verilerinde 105 derece falan oluyor ya da 90 galiba

Tuf un bu serisi kötü hatta bunun yılında uretilenlerin çoğu Abdullah abininde bu asus mühendisleri ne yapmaya çalışıyor diye videosu vardı
Dual serisi içinde aynısı geçerli valla. tabi iki serininde evo modelleri çıktı soğutma düzeldi.

bu kartın bendede 1650 düz versiyonu var cidden ısınıyor ben bile bi ara 76 gördüm bence bu bile çok, ama seninki daha beter servise göndermeni tavisiye ederim en azından bi macun değiştirirler.

Fan hızı arttırın undervolt yapın.
Kasa mesh değilse yan kapağını açabilirsiniz.
mesh değil maalesef yanlarda boşluk var yan kapağı açarım
undervolt nedir ilk defa duyuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu kartın bendede 1650 düz versiyonu var cidden ısınıyor ben bile bi ara 76 gördüm bence bu bile çok, ama seninki daha beter servise göndermeni tavisiye ederim en azından bi macun değiştirirler.
daha alalı 2 hafta oldu yeni bir kart kendisi

• Beğen
Reaksiyonlar: john
Geri