🔥İndirim 7948 TL 50 stok GIGABYTE GV-N3060WF2OC-12GD 3060 12GB WINDFORCE OC GDDR6

Bu para verilmez

Şu anki 3060 ın fiyatından daha ucuz olacak yani , çok ilginç.. Her foruma sizin gibiler gerekli..
Birader nvidianın açıkladığı satış fiyatını söylüyorum hala kartı satan benmişim gibi konuşmaya çalışıyorsun. 3060 dediğin kart giriş seviyesidir.belki yaşın yetmiyordur. Mining muhabbeti fiyatları şişirmeden önce bu kart zaten uygun fiyatlıydı

Birader nvidianın açıkladığı satış fiyatını söylüyorum hala kartı satan benmişim gibi konuşmaya çalışıyorsun. 3060 dediğin kart giriş seviyesidir.belki yaşın yetmiyordur. Mining muhabbeti fiyatları şişirmeden önce bu kart zaten ucuz sayılabilecek bir karttı. Al altta da fiyat listesi. Sizin gibiler de hiçbir foruma gerekli değil.
Sahte bilgiler, açıklanan hiçbir fiyat bilgisi yok.

4000 serisi, 3000 serisine göre ciddi anlamda daha pahalı olacak. Lüks sayılacak artık bu yeni seriler.
Üzücü, o zaman 3000 serisi kadar çok üretilmeyecek bu kartlar. Bir de yani 2k, 4k oyunculuk artık 2023 de bu kadar pahalı olmamalı yahu. Sonuçta 500 dolara 4k 60 fps sabit veren konsol seçeneği varken bu paraya sadece gpu almak bilmiyorum ne kadar mantıklı

Birader nvidianın açıkladığı satış fiyatını söylüyorum hala kartı satan benmişim gibi konuşmaya çalışıyorsun. 3060 dediğin kart giriş seviyesidir.belki yaşın yetmiyordur. Mining muhabbeti fiyatları şişirmeden önce bu kart zaten uygun fiyatlıydı

😆😆😆 Yaşın yetmiyordur, güzel ironi.. Yeten yaşınla biraz dolar kur vergiler türkiyedeki satıcılardaki ahlak düzeyi gibi konularda bilgin olup yorumlayabilseydin , şu an böyle boş konuşuyor olmazdın. Tamam sensin :) :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,304
Üyeler
184,613
Son üye
Furkanmerde
Geri