Öneri WQHD monitör önerisi

1dodooo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
566
Bütçe
8600
Soru başlıkta, aklımda bir monitör var (https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-xg27wq-1ms-165hz-freesync-wqhd-curved-gaming-monitor.html) ama VA panel ondan dolayı biraz çekimserim. Öncelikle Pivot özelliği olmasını istiyorum.

Senin için ROG olmasının bir önemi yoksa bu da olabilir.

IPS panel fakat pivot istediğinizi yeni fark ettim, pivot özelliği yok

https://www.amazon.com.tr/dp/B07TZSSYWL/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_5EGHG4YZ28FZF9NVVZAH

Peki buna ne diyorsunuz?

IPS dışına bu paraları vermeyin yazık günah.
Pivot şart ise VG27AQL1A, şart değilse VG27AQ1A alabilirsiniz. Fiyat farkı çok, pivota çok tkaılmayıp 2.'yi almanızı tavsiye ederim.

Msi'da bakabilirsin, monitör konusunda çok başarılılar, panelleri kaliteli.

IPS dışına bu paraları vermeyin yazık günah.
Pivot şart ise VG27AQL1A, şart değilse VG27AQ1A alabilirsiniz. Fiyat farkı çok, pivota çok tkaılmayıp 2.'yi almanızı tavsiye ederim.

Merhaba link atabilir misiniz? Ayriyeten 4k 10k, max 11k bandında baksak bir şey çıkar mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Msi'da bakabilirsin, monitör konusunda çok başarılılar, panelleri kaliteli.

Marka takıntım yok aslında ama genelde bulduğum msi lar va paneldi ondan sıcak bakmadım

Merhaba link atabilir misiniz? Ayriyeten 4k 10k, max 11k bandında baksak bir şey çıkar mı?

Marka takıntım yok aslında ama genelde bulduğum msi lar va paneldi ondan sıcak bakmadım
Eğer 4k, 1ms ve IPS panel özelliklerinin hepsini barındırsın istiyorsanız fiyat direkt 15k üzerine çıkıyor. Eğer 5ms kullanırım derseniz şu uygun gözüküyor

Yorumları güzel değil ve monitör 5ms

VA panele bu kadar para vermezdim.

Yorumları güzel değil ve monitör 5ms
Asus TUF mı? Bence 1ms

Geri