3 Pinli Fanlar Kontrol Edilebilir mi ?

Hayır. Ürün ile 1 fan girişini 3 fan girişine çevirebiliyorsunuz ancak sizin anakartınızda sadece 1 adet fan girişi var, kablodan iki tane alsanız sadece birini takabileceksiniz.
Tamam işte ürün 3 adet 3 pinli fanı kontrol edemiyor mu ? benim anakartımda 2 adet pwm var biri cpu biride bu ürüne gidecek işte ?

Tamam işte ürün 3 adet 3 pinli fanı kontrol edemiyor mu ? benim anakartımda 2 adet pwm var biri cpu biride bu ürüne gidecek işte ?
Hocam CPU fan girişine takmayın, takarsanız bu sefer CPU fanını takamayacaksınız. Bu ürün 4 pinli girişi 3 adet 3 pinli girişe çeviriyor, sizin CPU fanınız 4 pinli, gerçek bir PWM fan yani.

@crazyreign yanlış mıyım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam CPU fan girişine takmayın, takarsanız bu sefer CPU fanını takamayacaksınız. Bu ürün 4 pinli girişi 3 adet 3 pinli girişe çeviriyor, sizin CPU fanınız 4 pinli, gerçek bir PWM fan yani.
Abi şuan cpu fan girişine cpu fan kablosu takılı anakartımda 1 adet 4 pinli yuva boş

Abi şuan cpu fan girişine cpu fan kablosu takılı anakartımda 1 adet 4 pinli yuva boş
Hocam anakartınızda 2 adet PWM giriş var evet ama birisi CPU_FAN için diğeri ise CHA_FAN/SYS_FAN için. SYS_FAN'a takacağınız kabloyla 3 fanı kontrol edeceksiniz orası tamam, ancak CPU_FAN girişine o kabloyu takarsanız CPU fan kablosunu takamayacaksınız çünkü o ürünün diğer ucu 3 pin, 4 pin değil!

Abi zaten cpu fana takmayacağım ki sizin tabir ettiğiniz cha_fan/sys_fan olan yere takacağım bir sıkıntı olmaz dimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,590
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri