ModArt Rtx 3060 Blue Tüm Detaylarıyla Sistem İncelemesi

BatuhanKLC

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
856
Direk videonun linkini bıraktım .
Not: Ekran kartı sök-tak yapmak isteyen arkadaşlar için bilgilendirici bir kısım mevcut.
Not2: Elimden geldiğince tüm parçalarına değinmeye çalıştım .
Tüm eksiği - gediğiyle anlatabildiğimi düşünüyorum.
Çokomelli :Kasa gerçekten olmamış bu sisteme , ısılar gerçekten yüksek ve ciddi ciddi albenisi kaçıyor sistemin.
Temel bileşenler için alınacak bir sistem - sat , upgrade et sistemi ile çok uygun fiyatlara çok güzel bir sistem toplayabilirsiniz ki Gelecek haftalarda bunu da yapacağım . Sistem İşlemci - Anakart - Ekran kartı dışında tüm bileşenleri yenilenmiş olarak karşınıza çıkacak.
Hem FPS' lerdeki hem ısılardaki değişimi görmüş olacağız.
Umarım beğenirsiniz.
Olumlu olumsuz , tüm eleştirilere açığım. Keyifli forumlar.

Direk videonun linkini bıraktım .
Not: Ekran kartı sök-tak yapmak isteyen arkadaşlar için bilgilendirici bir kısım mevcut.
Not2: Elimden geldiğince tüm parçalarına değinmeye çalıştım .
Tüm eksiği - gediğiyle anlatabildiğimi düşünüyorum.
Çokomelli :Kasa gerçekten olmamış bu sisteme , ısılar gerçekten yüksek ve ciddi ciddi albenisi kaçıyor sistemin.
Temel bileşenler için alınacak bir sistem - sat , upgrade et sistemi ile çok uygun fiyatlara çok güzel bir sistem toplayabilirsiniz ki Gelecek haftalarda bunu da yapacağım . Sistem İşlemci - Anakart - Ekran kartı dışında tüm bileşenleri yenilenmiş olarak karşınıza çıkacak.
Hem FPS' lerdeki hem ısılardaki değişimi görmüş olacağız.
Umarım beğenirsiniz.
Olumlu olumsuz , tüm eleştirilere açığım. Keyifli forumlar.
eline, emeğine sağlık. çok başarılı bir çalışma olmuş. Açıklamalar için teşekkürler...

İzledim ve beğendim.sonuna kadar haklısınız.hazır sistemlerde maliyet ve stok durumuna göre tercih edildiği için parçalar normal.bu sistemin kalbi işlemci ve ekran kartı.diğer parçalar minimum tutulmuş.parçaları değiştirerek toplayacağınız sistemi bekliyorum.

Güzel inceleme olmuş. Eline, emeğine sağlık.

İzledim ve beğendim.sonuna kadar haklısınız.hazır sistemlerde maliyet ve stok durumuna göre tercih edildiği için parçalar normal.bu sistemin kalbi işlemci ve ekran kartı.diğer parçalar minimum tutulmuş.parçaları değiştirerek toplayacağınız sistemi bekliyorum.
Kesinlikle doğru 👍 inşallah 1-2 haftaya rditi bitmiş şekilde yayında olacak @Ckribrahim adamın da adı geçecek 😉
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel inceleme olmuş. Eline, emeğine sağlık.
Eyvallah dostum . Teşekkür ederim . Beğenmene sevindim.

Geri