11. Siniftayim Ne Yapmaliyim?

furk88

80+
Reaksiyon skoru
56
11e gidiyorum ve çok üst seviye meslek hayalim yok (doktor, mühendis, avukat, vs) bu aralar fotoğraf video ve kurgu işlerine ilgim var gelecekte de bu mesleği yapmayı ve ünide bunalarla alakalı bir bölüm okumayı düşünüyorum ama sınav zamanına kadar ilgi alanım farklı şeylere kayabilir çünkü daha önce yaşadım bunu ve farklı şeylere ilgi duyup onu hayal edebilirim sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

11e gidiyorum ve çok üst seviye meslek hayalim yok (doktor, mühendis, avukat, vs) bu aralar fotoğraf video ve kurgu işlerine ilgim var gelecekte de bu mesleği yapmayı ve ünide bunalarla alakalı bir bölüm okumayı düşünüyorum ama sınav zamanına kadar ilgi alanım farklı şeylere kayabilir çünkü daha önce yaşadım bunu ve farklı şeylere ilgi duyup onu hayal edebilirim sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
hangi bölümdesin

bende 1..sınıfım günde 2-3 saatlik bir çalışmayla eşit ağırlıkta çok iyi yerlere gelebilirsin öncelikle ayt nin büyük bir kısmı 11.sınıftan oluşuyor o yüzden okuldan geldiğiniz zaman gün içinde ne işlediğinize defterlerinize takrar bakmanız okumanız gerekicek ayriyeten gün içinde işlediğiniz konular hakkında 1-2 test çözmeniz yeterli olucaktır yapamadığınız soruları işaretleyip arkadaşlarınıza ya da öğretmenlerinze sorun anlayana kadar sorunun üstüne gidin ve her hafta bittiğinde bir hafta özeti tekrarı yapın dediklerimi yaparsanız eğer ayt den çoook iyi bir puan çıkartabilirsiniz bunların hepsini yapmak içinse tabiiki en önemli şey disiplinli olmak

Geri