Scooter Ledlerim çalışmıyor

ÖrdekAbi

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
901
selam dostlar kugoo g2 pro scooterım var alalı 1 ay oldu ve farları açınca ledler yanmamaya çalıştı ayarlarına fln baktım ama açmak için bir sebep yok patlıyacagınıda zannetmiyorum kartla ilgili bi sorun var bence garantiye versem ortalama kaç günde gelir dostlar sizce çünkü günlük bir kullanıcıyım ve geceleride kullanıyorum araçlar beni farkedemeyebiliyor

Sıfırlama butonu mevcut mu?

Sıfırlama butonu mevcut mu?
ilk scooterım değil çok araştırdım hemde baya öyle bir şey yok komik olan şeyse akşam çalışıyordu sabah çıkardığımda çalışmadı o yüzden şüphelendim sorun yok diyede çoğu şeyi denedim ciddende bir sorun var

ilk scooterım değil çok araştırdım hemde baya öyle bir şey yok komik olan şeyse akşam çalışıyordu sabah çıkardığımda çalışmadı o yüzden şüphelendim sorun yok diyede çoğu şeyi denedim ciddende bir sorun var
Muhtemelen yazılımsal bir sorun ya da soket yerinden çıkmış olabilir. LED lambalar öyle kolay bozulmuyor zaten.

Muhtemelen yazılımsal bir sorun ya da soket yerinden çıkmış olabilir. LED lambalar öyle kolay bozulmuyor zaten.
zaten ya kendim açıp bakarımda garantisi var diye gerek duymuyorum yarın götürücem iştede gelmesi 1 ay fln diyorlar 1 ay çok sıkıntı süre yani çok saçma bence

zaten ya kendim açıp bakarımda garantisi var diye gerek duymuyorum yarın götürücem iştede gelmesi 1 ay fln diyorlar 1 ay çok sıkıntı süre yani çok saçma bence
Eğer teknik bilginiz varsa kendiniz de bakabilirsiniz bence. Basit bir soruna benziyor.

Eğer teknik bilginiz varsa kendiniz de bakabilirsiniz bence. Basit bir soruna benziyor.
garanti dışına çıkarsa ? içini açmam gerekecek diye düşünüyorum teknik bilgim fazlasıyla var karttan şüpheleniyorum kablolarla ilgili sorun olacağını hiç düşünmüyorum

garanti dışına çıkarsa ? içini açmam gerekecek diye düşünüyorum teknik bilgim fazlasıyla var karttan şüpheleniyorum kablolarla ilgili sorun olacağını hiç düşünmüyorum
Genelde basit bir soketle bağlanıyor ama yerinden kopması için ciddi darbe alması gerekir.

Bir başka seçenek olarak, aydınlatmaları besleyen devre kartındaki bileşenler zarar görmüş olabilir. (kondansatörler, diyotlar, dirençler..)

Ya da basit bir yazılımsal sorun olabilir.

En iyi yol teknik servise götürmek olacaktır.

Genelde basit bir soketle bağlanıyor ama yerinden kopması için ciddi darbe alması gerekir.

Bir başka seçenek olarak, aydınlatmaları besleyen devre kartındaki bileşenler zarar görmüş olabilir. (kondansatörler, diyotlar, dirençler..)

Ya da basit bir yazılımsal sorun olabilir.

En iyi yol teknik servise götürmek olacaktır.
o yüzden dedim scooter 1 aylık ama açık konuşayım bu sorun 3 haftadır var ilk haftasında oldu sorun düzelir diye fln düşündüm vede servise verecek hiç vaktim yoktu şimdi canımı sıkmaya başladı kaza belası yok oturduğum yerlerin yolları çok iyi ledler yazılımsal problem olabilir teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,185
Üyeler
188,049
Son üye
motex love
Geri