SSD dolunca droplanma yaşanır. Msi afterburner vb. programlardan bilgisayarın oyun içerisinde ki kullanımlarını atarsanız yardımcı olabiliriz.Forza horizon 5 yükledim ve 30 GB alanım kaldı sonrasında ise droplar yaşamaya başladım.
Bende değerleri takip edip sorun olmadığı sonucunu çıkardım. 72 derece ekran kartı kullanımı var ve 97% 98% kullanım var.SSD dolunca droplanma yaşanır. Msi afterburner vb. programlardan bilgisayarın oyun içerisinde ki kullanımlarını atarsanız yardımcı olabiliriz.
Mantık aslında çok basit. Depolaman dolarsa hdd/ssd yavaşlamaya başlar ve Ram'e yavaş bir şekilde veri gönderir. Ram'e gönderilen veri'de işlemciye iletilir.Bende değerleri takip edip sorun olmadığı sonucunu çıkardım. 72 derece ekran kartı kullanımı var ve 97% 98% kullanım var.
İşlemci 65 derecelerde çalışıyor alt çekirdeklerde tıkanma yok.
Forza horizonu silme riskine girsem mi diyorum, neyse teşekkür ederim.Mantık aslında çok basit. Depolaman dolarsa hdd/ssd yavaşlamaya başlar ve Ram'e yavaş bir şekilde veri gönderir. Ram'e gönderilen veri'de işlemciye iletilir.
O sana kalmışForza horizonu silme riskine girsem mi diyorum, neyse teşekkür ederim.
SSD/HDD'in büyüklüğüne bağlıdır. 1-2tb ise vay haline iyice kötü olur.30 gb drop yaşatacak kadar az değil diye düşünüyorum
Bilemedim hocam. Sistemi de yazayım30 gb drop yaşatacak kadar az değil diye düşünüyorum
480 GB M.2SSD/HDD'in büyüklüğüne bağlıdır. 1-2tb ise vay haline iyice kötü olur.
hocam çift depolama var sendevalla bende aktif olarak forza horizon 5 oynuyorum d diskine kurmuştum 30gb küsür yer kalmıştı o şekilde bir ay falan oynadım bende drop olmadı ama windows falan c ye kurulu bende 512 gb ssd var bende de