Çözüldü✓ Pentium(R) Dual-Core CPU T4400 İşlemciye 4GB DDR2 Ram Yükseltmesi yapılır mı??

Bakanoglu

80+
Reaksiyon skoru
0
Evde eski bir laptopumuz var. Daha iyi kullanabilmek için ram yükseltmesi yapmak istiyorum. Şuan içinde ayrı slotlarda 1GB+1GB toplam 2GB DDR2 ram var. Acaba 2GB+2GB DDR2 toplam 4 GB DDR2 ram taksam kaldırı mı? Laptop marka model: Datron PL3C
Sistem Bilgisi Resimlerde :

Ekler

• cpux.png
    cpux.png
    52 KB · Hit: 59
  • cpux1.png
    cpux1.png
    31.3 KB · Hit: 52
Son düzenleme:
yani bir süre bu bilgisarayı kullanacaksan rahat kullanmak için yapılabilir 2 çok az çünkü
Evet 2 GB DDR2 az geliyor, 4GB DDR2 kaldırırmı acaba, sıfır ram alıcam çünkü kaldırmaszsa elimde kalır.

Son düzenleme:
Çok pahalı 2. el piyasası ne kadar baktınız mı?
Haklsın pahalı, 2. el çok karışık çok saçma fiyatlar var, 70-80TL den aşagı fiyatlar yok. sıfır almak daha temiz geldi bu durumda. Birde ddr2 laptop ramı piyasda yok, bulmadım burda. Masaüstü ramları var ddr2 olarak, fiyatları dediğim gibi.

50 liraya görmüştüm ben biri satıyordu bakım bı dolapta

Evde eski bir laptopumuz var. Daha iyi kullanabilmek için ram yükseltmesi yapmak istiyorum. Şuan içinde ayrı slotlarda 1GB+1GB toplam 2GB DDR2 ram var. Acaba 2GB+2GB DDR2 toplam 4 GB DDR2 ram taksam kaldırı mı? Laptop marka model: Datron PL3C
Sistem Bilgisi Resimlerde :
Arkadaşlar 2GB+2GB DDR2 ram aldım taktım çalıştırdı sıkıntı yok. Laptop un güncel durumu hakkında; ram slotunun biri arızalandı tek kanal 2GB DDR2 ram kullanıyorum şimdi :) . Bu konu başka insanlara da yardımcı olur umarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,723
Üyeler
186,235
Son üye
kelikkartal
Geri