Görüntü 1-2 saniye gidip geliyor nedeni nedir?

Reaksiyon skoru
69
Arkadaşlar ben pc yi alalı 2 hafta falan oldu ama arada oyundayken falan çok fazla olmuyo ama rahatsız ediyo görüntü 1 2 saniye gidiyo siyah ekran oluyo sonra geri geliyor bunun nedeni nedir neyde sıkıntı olabilir? Ya da bi bilgisayara bi test yapsam falan anlar mıyım sorunu? Monitör eski vga girişli o yüzden hdmi dönüştürücü kullanıyorum ama ondan olur mu ki bilmiyorum.

Arkadaşlar ben PC yi alalı 2 hafta falan oldu ama arada oyundayken falan çok fazla olmuyo ama rahatsız ediyo görüntü 1 2 saniye gidiyo siyah ekran oluyo sonra geri geliyor bunun nedeni nedir neyde sıkıntı olabilir? Ya da bi bilgisayara bi test yapsam falan anlar mıyım sorunu? Monitör eski vga girişli o yüzden hdmi dönüştürücü kullanıyorum ama ondan olur mu ki bilmiyorum.
Sıkıntı ekran kartında kabloda veya monitörde olabilir.

Dönüştürücü sorunlu muhtemelen,başka dönüştürücü ile deneyin.

Hangi ekran kartını kullanıyorsun aynı sorun bende de var driverden kaynaklı diye düşünüyorum.

bu devirdeki dönüştürücülerin %40 ı tam doğpru çalışıo nerden bilion dersen donanaım arşivinin videosundan biliom başka bir dönüştürücü veya başka bir monitör almalısın

Arkadaşlar ben PC yi alalı 2 hafta falan oldu ama arada oyundayken falan çok fazla olmuyo ama rahatsız ediyo görüntü 1 2 saniye gidiyo siyah ekran oluyo sonra geri geliyor bunun nedeni nedir neyde sıkıntı olabilir? Ya da bi bilgisayara bi test yapsam falan anlar mıyım sorunu? Monitör eski vga girişli o yüzden hdmi dönüştürücü kullanıyorum ama ondan olur mu ki bilmiyorum.
Kanka piyasadaki butun donusturuculerinin hepsi boktan veya calismiyor kesin ondandır :D

Arkadaşlar dönüştürücüden değil (yani bende öyle değil) sadece oyuna girerken ve ya bir uygulama açarken oluyor tamamıyla driverden kaynaklı.

İlerde alıcam monitörde şuan idare etcez artık teşekkürler yorumlar için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar dönüştürücüden değil (yani bende öyle değil) sadece oyuna girerken ve ya bir uygulama açarken oluyor tamamıyla driverden kaynaklı.
Güncel driver ı kurdum nvidia sitesinden ama ne sorunu olur ki

İlerde alıcam monitörde şuan idare etcez artık teşekkürler yorumlar için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güncel driver ı kurdum Nvidia sitesinden ama ne sorunu olur ki
dönüştürücünde sıkıntı var yeni monitör al bence sen benim mesajımı okudunmu bu zamanlardakiş dönüştürücülerin sadece %40ı doğru çalışıyor donanım arşivinin 1 videosunda sölemişti

Geri