🔥(GTA 6) sızıntısını yaptığı iddia edilen 17 yaşında bir genç tutuklandı 🔥

Smith & Wesson

80+ Silver
Reaksiyon skoru
954
Kaçıranlar için GTA VI (GTA 6) oyunu için geçtiğimiz hafta sonu sabah saatlerinde büyük bir sızıntı yapıldı. Başta sahte olduğu zannedilen ancak daha sonra gerçek olduğu ortaya çıkan sızıntı sonrasında ilk tutuklama geldi. Kaynakların iddiasına göre Londra polisi bugün sızıntının arkasındaki 17 yaşındaki genci tutukladı. Bu gencin Rockstar Games yanında Uber sızıntısı ile alakası olduğu da düşünülüyor. Tutuklamanın Oxfordshire merkezli olduğu da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Bu konuda daha fazla detayın yakında açıklanması bekleniyor.

Evladım VPN kullanaydın bari :D

Harbi o kadar yatar mı ya?
En fazla bi kaç sene yatar sonra elektronik kelepçeyle bilgisayara erişim yasağı verilir ev hapsinde kalır gibi geliyor.Max olabileceği o gibi sonuçta devlete bi zararı yok büyük maddi zararı yok.

Yaşı 17 Belki reşit olmadığı için indirim alabilir ama bence çok büyük ceza gelecek.
Çok bir ceza alacağını sanmıyorum. Hatta bazı büyük firmalar kendilerini hackleyenleri bünyesine alıp siber güvenlik uzmanı olarak kullanabiliyor.

Çok bir ceza alacağını sanmıyorum. Hatta bazı büyük firmalar kendilerini hackleyenleri bünyesine alıp siber güvenlik uzmanı olarak kullanabiliyor.
FİB nin peşine düşüp yakaladığı kişiye gir 3 ay yat çık diyemezler dünya sallandı bu mevzudan belge sızdırmak büyük suç büyük ceza alacak bak gör yarın belli olur.

FİB nin peşine düşüp yakaladığı kişiye gir 3 ay yat çık diyemezler dünya sallandı bu mevzudan belge sızdırmak büyük suç büyük ceza alacak bak gör yarın belli olur.
Amerika'da adam öldürene o kadar vermiyorlar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,504
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri