Neler Yeni

Yeni monitör sipariş ettim H.O/G.O?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Hazer

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Hazer
Güncelleme : Monitör bugün geldi kurulumunu yaptım kutusu birazın üstünde hırpalanmıştı fakat içini açtığımda içinden 1x HDMI ve 1x DP kablosu çıktı güzel poşetinde sonrasında ise naylon poşette sarılı diğer aparatalar ve monitörün kendisi çıktı fakat naylonların ağızı sanki sonradan bantlanmış gibiydi bilemiyorum o kısmını birinde farklı bant var diğerinde farklı bant vardı hatta monitörün kendi poşetini ya ben yanlışlık ile hafiften yırttım ya da öyleydi ben çıkarırken biraz daha yırtıldı. Diğer kalan aparatların poşeti normaldi bir problem göremedim, Büyük bomba monitörü kurdum fiziksel olarak çizik, göçük, kırık veya panelde hasar göremedim. Ölü pixel ve ghosting testi yaptım bir probleme de rastlamadım fakat bu ufo testinde bildiğiniz bir ayar var ise önerin bir de öyle deneyim. Ek olarak üstünde ki etiketi çıkarmadım ne olur ne olmaz diye etiketi duruyor haricinde bu gibi hem istediğim özelliklerde ki monitörü bu kadar uygun fiyata almak beni çok mutlu etti açıkçası darısı alamayanlar dostlarımın başına diyelim. :)

wtbkOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
wtbkOO
Güncelleme : Monitör bugün geldi kurulumunu yaptım kutusu birazın üstünde hırpalanmıştı fakat içini açtığımda içinden 1x HDMI ve 1x DP kablosu çıktı güzel poşetinde sonrasında ise naylon poşette sarılı diğer aparatalar ve monitörün kendisi çıktı fakat naylonların ağızı sanki sonradan bantlanmış gibiydi bilemiyorum o kısmını birinde farklı bant var diğerinde farklı bant vardı hatta monitörün kendi poşetini ya ben yanlışlık ile hafiften yırttım ya da öyleydi ben çıkarırken biraz daha yırtıldı. Diğer kalan aparatların poşeti normaldi bir problem göremedim, Büyük bomba monitörü kurdum fiziksel olarak çizik, göçük, kırık veya panelde hasar göremedim. Ölü pixel ve ghosting testi yaptım bir probleme de rastlamadım fakat bu ufo testinde bildiğiniz bir ayar var ise önerin bir de öyle deneyim. Ek olarak üstünde ki etiketi çıkarmadım ne olur ne olmaz diye etiketi duruyor haricinde bu gibi hem istediğim özelliklerde ki monitörü bu kadar uygun fiyata almak beni çok mutlu etti açıkçası darısı alamayanlar dostlarımın başına diyelim. :)
Hocam tekrardan hayırli olsun. Şuan bir sıkıntı varmı son durum nedir ? Ek olarak aldığınız satıcı ismi neydi ? Ben aldiğimi iade ettim ve az önce 4.695 trye amazon üzerinden onlinealisverisyap satıcısından aldım.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Hazer
Hocam tekrardan hayırli olsun. Şuan bir sıkıntı varmı son durum nedir ? Ek olarak aldığınız satıcı ismi neydi ? Ben aldiğimi iade ettim ve az önce 4.695 trye amazon üzerinden onlinealisverisyap satıcısından aldım.
Teşekkürler hocam sizede hayırlı olsun, Bende aynı satıcıdan aldım hocam güzel indirim yakalamışsınız valla kutusu biraz hırpalanmıştı naylonların ağızı sanki sonradan bantlanmış gibiydi bilemiyorum o kısmını birinde farklı bant var diğerinde farklı bant vardı hatta monitörün kendi poşetini ya ben yanlışlık ile hafiften yırttım ya da öyleydi ben çıkarırken biraz daha yırtıldı ve diğer kalan aparatların poşeti normaldi bir problem göremedim ghosting testi ve ölü pixel testi yaptım bir probleme rastlamadım hocam renkler konusunda da problem yok tabi ben 280 Hz'de kullanamıyorum maalesef laptop HDMI kablosundan 144 Hz veriyor 144 Hz testi yaptım ve sorun göremedim fiziksel olarak ta çizik, göçük, kırık veya panelde hasar göremedim.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Hazer
Sizin ürününüzün fiyatı bi garip geldi hocam umarım defolu ürün değildir 4.695 TL o monitöre çok imkansız bir fiyat çünkü.

Son düzenleme:

Sarber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Sedat
Hayırlı olsun güzel monitördür. Güle güle kullan diyelim.

wtbkOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
wtbkOO
Sizin ürününüzün fiyatı bi garip geldi hocam umarım defolu ürün değildir 4.695 TL o monitörü çok imkansız bir fiyat çünkü.
Sipariş ayrintilari öncekiyle aynı. yeni yazıyor sıkıntılıysa iade ederim zaten her ne kadar pazaryeri saticısı ürünü olsada amazon alıcıyı koruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin ürününüzün fiyatı bi garip geldi hocam umarım defolu ürün değildir 4.695 TL o monitörü çok imkansız bir fiyat çünkü.

Ekler

• IMG-20220925-WA0004.jpg
    IMG-20220925-WA0004.jpg
    59.2 KB · Hit: 34
  • IMG-20220925-WA0003.jpg
    IMG-20220925-WA0003.jpg
    40.7 KB · Hit: 35
Son düzenleme:

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Hazer
Sipariş ayrintilari öncekiyle aynı. yeni yazıyor sıkıntılıysa iade ederim zaten her ne kadar pazaryeri saticısı ürünü olsada amazon alıcıyı koruyor.
Benim de ürünüm sıfır kapalı kutu idi ama kutusu hırplanmıştı, naylon poşetler kolay yırtıldı ve sonradan bantlanmış gibiydi monitörün boyun kısmı monitöre takılı şekilde geldi filan ama diğer kablo poşetleri vs. normaldi başta ki olaylar dikkatimi çekti sadece. Ama amazondan aldığım için hiç bir problem yok :D. Sizde çok iyi fiyata almışsınız bende 6K olan monitörü 4.6K veya 5.2K almak şans işi gerçekten işin daha iyi tarafı şükür ki monitör de problem yok ben gözümle iyice baktım ne çizik ne göçük ne de fiziksel hasar mevcut, Panel kısmında ise dediğim gibi 144 Hz testi yaptım eğer siz 240 ve 280 Hz testi yaparsanız bu konuya beni etiketleyip sonuçları paylaşır mısınız hocam rica etsem.

Dipnot: ASUS'un kendi sitesinde seri no'su ile garanti sorguladığım da orjinal olduğunu gördüm ve garantisinin 3 yıl devam ettiğini de gördüm hocam sizde ne olur ne olmaz deneyin.

wtbkOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
wtbkOO
İlk aldığımda bende de ayağı haric monitöre takılı şekilde geldi. olmasi gereken öyle heralde. Ufo testinden çok anlamıyorum ama önce ki nin testlerini atıyım. Gelenide yükler atarım

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Hazer
İlk aldığımda bende de ayağı haric monitöre takılı şekilde geldi. olmasi gereken öyle heralde. Ufo testinden çok anlamıyorum ama önce ki nin testlerini atıyım. Gelenide yükler atarım

Bende hiç böyle değil hocam neyse hayırlı olsun tekrardan güzel haberler de bekliyorum testlerden sonra.

Bide hocam telefon kamerası ile çekmişsiniz ama ghosting'i gözünüzle anlarsınız ancak telefonunuzun kamerası ile monitörün Hz'si aynı değil o yüzden ghosting gözükmesi normal az önce bende iPhone 11 ile denedim ve bende bile ghosting çıktı ama gözümle baktığım da ghosting sorunu göremedim hiç bir renk'te.

Silinsin

80+ Silver

Ufo testi öyle olmuyor hocam ufolarla aynı hızda telefonunuzu peşinden sürükleyin videodayken arkasın da gözüken kısmı deniyoruz öyle çekerseniz en baba monitörde de çıkar telefon sabitlerse ayrı :D

Top Bottom