bachpassion
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 254
Epeydir mikrofon bakıyorum görünce yazayım dedim, quadcast S genelde biraz daha pahalı quadcastten, ilgilenen olursa diye bırakıyorum linki aşağı
yine pahalı geliyor banaEpeydir mikrofon bakıyorum görünce yazayım dedim, quadcast S genelde biraz daha pahalı quadcastten, ilgilenen olursa diye bırakıyorum linki aşağı
bence de pahalı, düz quadcast daha uyguna alınabilir. Ben solocast indirimi bekliyorum açıkçası, denk geldi koyayım dedim bütçem olsa alabilirdim açıkçası yayında inanılmaz güzel duruyor rus yayıncı arkadaşlarım kullanıyoryine pahalı geliyor bana
Sahibinden’de açılmamışları 1000₺’ye satılıyor.bence de pahalı, düz quadcast daha uyguna alınabilir. Ben solocast indirimi bekliyorum açıkçası, denk geldi koyayım dedim bütçem olsa alabilirdim açıkçası yayında inanılmaz güzel duruyor rus yayıncı arkadaşlarım kullanıyor
gördüm onları ya, 700 800 e iner mi acaba diye kasım sonunu diye bekliyorum, b550 anakart mikrofon kamera ne varsa toplu almayı planlıyorum ne denk gelirse kara cumadaSahibinden’de açılmamışları 1000₺’ye satılıyor.
Ekimde prime day var amazonda orada düşebilir.gördüm onları ya, 700 800 e iner mi acaba diye kasım sonunu diye bekliyorum, b550 anakart mikrofon kamera ne varsa toplu almayı planlıyorum ne denk gelirse kara cumada
doğru, mortar düşmüştü 1600- 1800 civarına mesela ona üzülmüştüm epey param yoktu o sıralar yavaş yavaş artıkEkimde prime day var amazonda orada düşebilir.