Mobilden atılan amazon linkleri şirket bilgisayarında açılmıyor ya. Şunun bilgisayar şinkini atabilcek var mı?
Mobilden atılan amazon linkleri şirket bilgisayarında açılmıyor ya. Şunun bilgisayar şinkini atabilcek var mı?
ek olarak hocam bu linki kopyalayıp chrome url yapıştırırsanızda açıyor aynı sorun bendede vardı öyle hallettimMobilden atılan amazon linkleri şirket bilgisayarında açılmıyor ya. Şunun bilgisayar şinkini atabilcek var mı?
evetçok ilginç şeyler var hee![]()
Kolay gelsin evde tadilat var heralde.Bu ay amazon saolsun Darbeli matkap matkap ucu seti şarjlı vidalama ufak spiral makinesi 1 adet gravür makinesi terazi ve 1kg yakın 8lk dübel vida ne ararsan hepsini 1k ya hallettim.
Banyo mobilyaları değiştirdim. Klozet taşı filan tam 98cm lik dresuar alanı vardı dresuar 1m geldi kapı pervazını gravür ile milim keserek otutturdum. Ama bu aldığım aletler her evde muhakkak olması gereken temel şeyler bence ummadığın anda ihtiyacı oluyor.Kolay gelsin evde tadilat var heralde.
Bana da böyle bir set lazım aldığınız ürünler nelerdir atabilir.misiniz dediğiniz gibi her eve lazımBanyo mobilyaları değiştirdim. Klozet taşı filan tam 98cm lik dresuar alanı vardı dresuar 1m geldi kapı pervazını gravür ile milim keserek otutturdum. Ama bu aldığım aletler her evde muhakkak olması gereken temel şeyler bence ummadığın anda ihtiyacı oluyor.
Bu ay içinde hepsi indirimli kovaladım set tamamladım.Bana da böyle bir set lazım aldığınız ürünler nelerdir atabilir.misiniz dediğiniz gibi her eve lazım